Ingen penge til pædagogerne!

I dag (d.1/10) afleverede BUPL 100.000 underskrifter til statsministeren for at få ham til at bukke under for presset og give den enorme velfærdsstat endnu en milliardindsprøjtning.

Det kan vi gøre bedre!
.. bare med omvendt fortegn.

Anders Fogh, regeringen og Folketingets flertal skal stå fast. Stå fast på at velfærdsstaten er mere end rigeligt stor, og det sidste der er brug for er flere penge. Nærmere tværtimod!

Her er nogle af konsekvenser for dig og for Danmark hvis Fogh bukker under:

-statsgælden bliver ikke betalt, det betyder stadige renteudgifter i fremtiden hvor vi er færre arbejdsdygtige og flere pensionister. En forøgning af de offentlige udgifter nu vil virke som at tisse i bukserne: De hjælper (måske) nu, men det svier forfærdeligt imorgen!

– økonomien koger over! økonomerne er enige om at hvis der pumpes flere milliarder ud i samfundet vil det betyde at den i forvejen enorme efterspørgsel efter arbejdskraft vil eksplodere. Det medfører lønstigninger som igen betyder at Danmarks konkurrenceevne forringes. Kort sagt: det nuværende økonomiske boom bliver på ingen tid vendt til en sur økonomisk nedtur.

– Hele argumentationen for at få flere penge til det offentlige bygger på en skræmmekampagne om at den offentlige sektor er i forfald. For det første er det en lemfældig omgang med sandheden.
For det andet er løsningen ikke flere penge, taget i betragtning at vi i forvejen har verdens største offentlige sektor!

Det mest paradoksale er:
hvor vil BUPL finde flere pædagoger?? Hvor vil man finde flere hjemmehjælpere??
VI HAR REKORDLAV ARBEJDSLØSHED!

For mig at se virker det som om pædagogerne mere tænker på sig selv end på børnene, og det samfund børnene skal være voksne i i fremtiden!

Så tag kampen op imod BUPL og deres kumpaner!
Støt det ansvarlige folketingsflertal!

Skriv under idag!

og få dine venner og familie til at skrive under imorgen!

God kamp!

Skriv under her

Gad vide om Licens Gestapo vil give dette initiativ ligeså meget mediedækning som marxisterne fra BUPL får !!

Tip Hodja

2 Replies to “Ingen penge til pædagogerne!”

  1. Vi savner en diskussion om de ca. 1oo mia. som vi forsørger fremmede for pr. år.
    Der kunne skabes en masse velfærd for de penge, men dem vil ingen tale om.
    Hvorfor?

    falkeøje

Lukket for kommentarer.