Skatten gør danskerne til Europas fattiglemmer

Danskeres nettoløn har bundrekord
Efter skat og korrigeret for prisforskelle er danskerne blandt dem, der har mindst tilbage til forbrug i forhold til de øvrige OECD-lande.

En solid dansk årsløn på 500.000 kroner rækker ikke langt, når man sammenligner købekraft på tværs af grænserne i den vestlige verdens økonomiske samarbejdsorganisation OECD, skriver Berlingske Tidende.. Af en dansk årsløn på en halv million kroner bliver der så lidt tilbage til forbrug, at danskerne ender blandt de tre fattigste folkeslag i OECD.

Det viser undersøgelse som Skatteministeriet har foretaget på baggrund af tal fra OECD.

Når skat og prisforskelle er trukket fra har en dansker 250.000 kroner i købekraft til sig selv. Det er 190.000 kroner mindre end i USA, hvor rådighedsbeløbet er 440.000 kroner og altså 72 procent højere end i Danmark.

Kun svenskere og belgiere er med et seks procent mindre rådighedsbeløb lavere placeret end Danmark. Ved en indkomst på 500.000 kroner er det gennemsnitlige rådighedsbeløb for en OECD-borger 394.000 kroner og dermed 53 procent højere end danskers.

DI bekymret

Dansk Industri er bekymret over den store spredning i købekraft blandt de højtlønnede i Danmark og resten af verden.
– Vi ønsker at være et vidensamfund i Danmark. Men det at have viden det straffer vi i Danmark med lav løn, siger underdirektør i Dansk Industri Tine Roed til avisen.

– Især de veluddannede unge lever et langt mere globalt liv end tidligere. De vil hellere stå i USA med 440.000 kroner mellem hænderne end at blive i Danmark med kun 250.000 kroner, siger hun.

JP

Imens et par tusinde nasserøves demonstration bliver massivt mediedækket af DR’s propaganda maskine, går Europas fattiglemmer på arbejde for at betale gildet.

Hvor længe gider du blive ved med at være slave for disse parasitter ?

4 Replies to “Skatten gør danskerne til Europas fattiglemmer”

  1. I går, søndag aften, havde statens propagadasender, DR1, et indslag med skatteministeren. Det handlede om at vi betalte for lidt i skat og at “samfundet” – sådan hedder staten i DR-nyhederne – sagdens kunne bruge nogle flere af vores penge til gode formål, såsom sportshaller, computere i skolen og nye storbroer (til Samsø måske?)

  2. Og når vi så skal ud og bruge vores lommepenge, er vi samtidig plaget af et af verdens højeste afgiftsniveauer.

    Hvor bliver pengene af?

  3. Pengene bliver omfordelt til folk der ikke arbejder for dem. Der er givetvis nogle der ikke kan arbejde. Gamle, børn, handicappede, osv.. Men i Dk har vi millioner af arbejdsduelige på offentlig forsørgelse eller de lever et liv støttet af andres indtægter vha diverse tilskud. Og vi har verdens største offentlige sektor til at administrere vores liv. Der bliver pengene af.

    De danskere der arbejder ustøttet igennem hele livet og betaler urimelige skatter og ekstra straf for flittighed (topskat) er blevet slaver for et kollektiv der udnytter dem.

    Mit råd. Hold fri.

Lukket for kommentarer.