Pamperne fra LO ind i kampen

LO langer kraftigt ud efter statsminister og kritiserer ham for ikke at have udviklingsplan for den offentlig sektor: – Fogh er på bar bund, siger LO-formanden…..

……Han har ingen plan for at skaffe arbejdskraft til den offentlige service ….

epn

Så kom arbejdsmarkedes pampere også ind i kampen for at belaste de danske skatteydere med flere velfærdsbyrder. De ser nu deres snit til at benyttet danskernes tvangsmedlemsskab af fagforeninger til at støtte den socialistiske kamp for endnu større offentlig sektor.

Først tager de vores børn som gidsler, og nu vores arbejdspladser. Gør jer fri fra pampernes tyranni. Meld jer ud af jeres fagforeninger. Stop fagbevægelsens luderkarle i at behandle jer som deres private ejendom.

Vil I have bedre forhold ? Så hold op med at kæmpe med jeres arbejdsgivere om stadig højere lønninger, og start kampen mod dem der i virkeligheden gør alle arbejdende danskere til Europas fattiglemmer. Til kamp mod dem der arbejder for en stadig mere massiv velfærdsstat og flere skatter.

Virksomhederne og arbejdende danskere er i samme båd. Det er skatterne der stjæler vores velstand.

2 Replies to “Pamperne fra LO ind i kampen”

  1. Det er mange år siden jeg forlod fagforening og A-kasse. Et motiveret menneske kan altid klare sig 🙂 Jeg er en fri mand og klarer mig selv.

  2. Jeg er stolt over at kunne sige, at gennem nu foreløbig 19 år på arbejdsmarkedet, har jeg aldrig været medlem af en fagforening. A-kasse var jeg kortvarigt medlem af et par år i starten af 90’erne, indtil jeg indså at det var spild af penge, da man altid kan finde et job, hvis man vil. Jeg har endnu ikke været arbejdsløs så meget som et par timer, og bliver det med garanti heller aldrig.
    Jeg kunne aldrig drømme om at give mine penge til den elendige flok nasserøve i fagforeningerne, som foregiver at kæmpe medlemmernes sag, men i virkeligheden gør nøjagtig det modsatte.
    Vi har virkelig brug for et opgør med fagbevægelsen i dette land, hvornår mander regeringen sig op til at fjerne skattefradraget for fagforeningsmedlemsskab, som jo bare er en indirekte støtte til LO?

Lukket for kommentarer.