Dansk Folkeparti hjælper BUPL

Samtidig vil Dansk Folkeparti nu være med til at finde en milliard kroner til de mest pressede kommuner….

…Dansk Folkeparti vil presse regeringen til at tage pengene fra forskningsindsatsen.

Politiken

Sådan nogle ynkelige kujoner. Jeg græmmes..

5 Replies to “Dansk Folkeparti hjælper BUPL”

  1. Vi ender jo med franske tilstande. Sådan nogen skvat. Pinligt, ydmygende og måske ganske farligt!

  2. Var det egentlig ikke ventet? DF er jo røde velfærdsfascister som alle de andre på venstrefløjen…

  3. Jeg så iøvrigt Helle Thorning Smith i debat igår. Jeg syntes, at hun klarede sig rigtig dårligt og overspillede sine kort. 0% statskvinde. Jeg håber, at cand-mag.’erne og alle andre politikenlæsere kan se det; men de har det jo desværre med at skulle se tingene fra en eller anden anderledes overaskende synsvinkel (f.eks. helikopterperspektiv, stoppe og sige “jamen hov”, glidebaner m.v.), oftest med et besynderligt resultat.

  4. Har nogen læst BT’s leder i dag? Jeg var selv skuffet over, at DF gik med på den galej, men efter jeg har læst Erik Meier Carlsens tanker om det, så er det jo en genistreg, DF her har lavet 🙂

    uddrag: “ed at bringe sit eget populistiske forslag i spil fanger Thulesen Dahl Socialdemokraterne på det populistiske ben, det vil sige, at Helle Thorning og Henrik Sass kommer til at fremstå som lige så kortsigtede og ‘ansvarsløse’ som Dansk Folkeparti.”

    …”DFs udspil er mest egnet til at splitte oppositionen – og så tydeliggøre, at kommunernes vanskeligheder stort set alene er deres eget ansvar.”

Lukket for kommentarer.