Skinhellighedens brigade

Thomas Lønbæk siger det som det er..

Dansk Folkepartis Ungdom har ved et internt arrangement bedrevet en af det liberale demokratis fornemste discipliner: Satirisk latterliggørelse af religiøse autoriteter og religiøse dogmer. Hvad der hviskes i krogene, skal råbes fra tagene. Findes det på video, er det tilgængeligt for alle. Google, Youtube m.fl. inkarnerer opfyldelsen af de bibelske ord helt konkret. Intet kan holdes skjult, hvis det først findes på video. Kan det så forarge nogen? Ã…benbart.

Skinhellighedens brigade af pavlovske hunde (her i skikkelse af selveste Venstres Ungdom!) gør og savler beredvilligt over denne luns af ufølsomhed overfor religiøse menneskers enfoldighed/fanatisme/ømfindtlighed…..

Læs resten på Thomas Lønbæk blog

Nemlig Thomas. Intet mere at tilføje.

PS: VU formandens blog link ikke til skattetryk.dk mere, det gjorde han ellers engang !! Hvorfor mon ??

3 Replies to “Skinhellighedens brigade”

  1. Sjovt du skulle nævne det.

    Your video “Sniper” has been rejected due to its inappropriate nature. Please refer to our terms of use for more information on what video material is not permitted on YouTube.

    — The YouTube Team

  2. Jeg syntes, at det er OK at tage afstand fra DFU’s sommertur-løjer. Så længe man ikke er truet med vold og terror, kan man da godt tage afstand fra den slags, det er da et ret tåbeligt foreningsarrangement. Hvis det ender med, at mellemøsten igen går amok, og truer os med bål og brand, så er det klart, at vi må stå fast på vores ret til at gøre hvad vi vil under private arrangementer, og i sådan en situation ville det kunne misforståes at man tog afstand fra det.

Lukket for kommentarer.