Socialdemokraterne jagter boligskatter

Det er uretfærdigt, at boligejere med store friværdier har langt større forbrugsmuligheder end borgere uden egen bolig, mener Socialdemokraterne, der er parat til at snakke skattereform efter et Folketingsvalg. Regeringspartierne forkaster forslaget.

“Det er naturligvis ikke rimeligt, at nogle mennesker skal have så store formuer i kraft af de stigende huspriser, mens andre går glip af gevinsterne. Vi foreslår, at man nedsætter et skatteudvalg, der skal finde ud af, hvordan man kan sænke indkomstskatten, samtidig med at man gør systemet mere retfærdig,” siger Socialdemokraternes skatteordfører John Dyrby.

Hans parti vil gerne være med til at lave en skattereform efter et Folketingsvalg.

Børsen

Det grønne misundelsesmonster John Dyrby fra Socialdemokraterne er ved at eksplodere. Indestængt misundelse har fået ham til at miste besindelsen. Alle ved at der selvfølgelig kommer nye skatter på boligejere, når sosserne kommer til magten. Men alle ved også det de har aftalt at aldrig tale offentligt om det. Hvis det bliver velkendt at de vil stjæle flere penge gennem befolkningens boliger, går det ud over stemmetallet. Men det er bare blevet for meget for John Dyrby. Tanken om at nogen mennesker kunne tjene penge på noget som han ikke har del i, er simpelthen mere end han kan bære. Inden længe vil horder at “forurettede” lejere og socialdemokrater drage plyndrende rundt i parcelhuskvarterene.

I John Dyrbys verden skal ingen have mere end andre. Ingen må tjene på sin indsats. Ingen må tjene på investering. Ingen må noget som helst uden at aflevere en hæftig andel til John Dyrbys vælgere. Derefter skal han nok omfordele pengene til dem der ikke gider bestille noget.

John Dyrby, jeg foragter dig dybt og inderligt. Du er et nyttesløst individ. En parasit på dem der holder Danmark kørende.

Misundelse er en følelse, et ønske om at have en andens egenskaber, status, evner, anseelse eller ejendele.

Wiki

One Reply to “Socialdemokraterne jagter boligskatter”

  1. Hvis du har 3 mill. kroner ,vil du da dele med andre, Ja selvfølgelig!
    Hvis du har 15 rolls royce,vil du da også dele dem med andre,Ja selvfølgelig!
    Hvis du har 5 skjorter , vil du da dele dem med andre, NEJ selvfølgelig vil Jeg da ikke det, for jeg ejer 5 skjorter!!!!! 😎

Lukket for kommentarer.