General Løgnhals

DR-skandalen var kendt i mere end et år

Generaldirektør Kenneth Plummer sagde i Profilen 12. september i år, at DR først i sommeren 2006 vidste, at Ørestads-byggeriet ville blive langt dyrere end ventet, men det viser sig, at dette ikke var korrekt.

Sikkert er det, at en pris for DR Byen på knap fire milliarder kroner – og dermed en budgetoverskridelse på flere hundrede millioner – var kendt i huset for mere end et år siden.

Interne DR-dokumenter, som TV-Avisen fremlagde i går aftes, viser, at der helt tilbage i august 2005 lå overslag på byggeriet på ikke mindre end 3,74 milliarder. Sådan vurderede en økonom over for DR.

BT

Mon dette får negative konsekvenser for Licens Gestapos general ? Næppe.. Han er jo personlig ven med kulturministeren, og det værste der kan ske er han får et gyldent håndtryk fra licensbetalerne på et par millioner. Buddy.. You can’t loose..

Få dit anti-DR gear her

3 Replies to “General Løgnhals”

Lukket for kommentarer.