De gode og de onde

Regeringen blåstempler øget ulighed

Større forskel på rige og fattige er ikke et problem, fastslår to Venstreministre. Regeringen er på slingrekurs, mener S – mens tænketanken CEPOS er tilfreds med den nye melding

Misinformation

Budskabet fra misinformation er ikke til at tage fejl af. De onde glædes over mere ulighed – de gode er forfærdede over mere ulighed. Budskabet er så enkelt at selv et barn eller en socialist kan forstå det. Lad os kikke logikken lidt efter i sømmene.

Den onde mand der har arbejdet hårdt og tjent mange penge har skabt mere ulighed. Han har bygget et hus til sin familie og skabt mere ulighed. Det onde væsen har ovenikøbet sparet op til sin egen pension ved at investere penge i landet virksomheder, TJENT PENGE og skabt mere ulighed. Alt denne værdi som den onde har raget til sig, er blevet geninvesteret og har igen skabt endnu mere økonomisk aktivitet.. øhh undskyld ulighed.. En ond cirkel af vækst. Aftalen må være indgået med Lucifer selv.

Den gode mand har passet sine 37½ timer helt efter overenskomsten, og nægtet at arbejde mere end er forpligtet til – derved skaber han mere lighed. Er så gået hjem til sin andelsboligbestyrelsespost og talt for at prisen skulle holdes nede så alle har råd til at bo i ejendommen – og derved har han skabt mere lighed. Han har med glæde betalt sin skat og muligheden for at sprede mere lighed. Han tager snart orlov for at skabe mere lighed – og når han bliver 62 skal han på efterløn – for det er jo hans ret.. Lighed for alle ikk ?

Hvem er det der skaber væksten og mulighederne i Danmark ? De gode ? De onde ?