Niels Hausgaard


(Fra arbejderen’s hjemmeside)

Niels Hausgaard er lun nordjysk fætter og en mand med talenter. Hi hi. Han kan synge og fortælle sjove historier. Hi hi. Sjove historier om de dumme danskere. Hi hi. Hr og Fru Danmark betaler gladeligt hundredevis af kroner for at sidde og lade sig fornærme. Hi hi.


(Fra arbejderen’s hjemmeside)

Hvad laver Niels Hausgaard ellers ? Jo, han arbejder for indførelsen af kommunistisk diktatur. Hi hi..

Sikke en sjov mand. Hi hi..

28 Replies to “Niels Hausgaard”

 1. Troede han bare var en almindelig velfærdsfascist, men der kan man jo bare se. Over til boykotbunken med dig..

  Røde sv..

 2. Hausgaard modtog for nylig noget, der hedder Gelsted-Kirk-Scherfig prisen, opkaldt efter tre andre kommunister. 25.000 bob, hvis jeg husker rigtigt, og pengene gav han straks videre til det erklæret stalinistiske dagblad “Arbejderen”.

  Frisk mand, stor humor, ha ha.

 3. Godt set ang. Niels Hausgaard og terror-støtterne..

  Gelsted-Kirk-Scherfig prisen

  Stiftet på Danmarks Kommunistiske Partis kongres 9-11-1979, uddelt første gang 1980. Gives til kunstnere eller organisationer, der har gjort “en særlig indsats for arbejderklassen, eller som har udrettet humanitære gerninger.” Oprindelig bestyret af DKPs forretningsudvalg, nu af særlig bestyrelse.

  2006 Foreningen Oprør (v. Patrick Mac Manus), Niels Hausgaard, Leif Monnerup

  https://www.litteraturpriser.dk/dkdiv.htm#GelstedKirkScherfig

  I selskab med:

  Talsmanden for Foreningen Oprør, Patrick Mac Manus, skal i retten for at have ydet økonomisk støtte til to væbnede grupper, der står på EUs terrorliste.

  https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=806232/

  Arbejderen får 25.000 kroner af Niels Hausgaard

  Niels Hausgaard giver de 25.000 kroner, han i fredags fik fra Gelsted-Kirk-Scherfig-Fondens kulturpris videre til Dagbladet Arbejderen. Det er vigtigt at støtte de kritiske røster i en tid med gratisaviser, der ikke sætter spørgsmålstegn, mener sangeren.

  Arbejderen

 4. Hvor er det forstemmende, så mange gennemført anonyme idioter der kommenterer på denne historie…

 5. Han sagde vidst i et show at han var vokset op på et børnehjem.

  Det forklarer at han synes at al tradition og familie-aktivitet er absurd.

 6. HVORFOR KAN HAN IKKE BARE VÆRE MORSOM SOM I GAMLE DAGE. NU GÅR DET UD PÅ AT HAKKE PÅ OS DER STEMMER PÅ PIA OG ANDERS. GÅ TILBAGE TIL DEN GAMLE SJOVE NIELS. C.J. RASMUSSEN

 7. Hvad er det for en folk snævresynede fjolser der sidder og skriver kommentarer omkring en person de garanteret ikke kender eller har hørt. Utroligt folk skal rakke ned på andre, bare fordi de bare er den tand klogere.

 8. Lige en hilsen til Ravn længere oppe:
  Hvad bilder du dig ind at hakke på en mand, der skiller sig ud? Bare fordi han ikke har samme holdning og deler de samme meninger som du! Det er dig der er et sv…!!

  For i øvrigt synes jeg, det er stærkt gået at han tør være sig selv, og ikke bare følge med strømmen. Og jeg er venstre orienteret, men det er jo bare en joke for fa’en. Bare luk ugebladene op der kan du finde noget der er langt værre. Synes det er til grin, at puste sig sådan op over en mand, der er ude på at lave lidt sjov. Luk arret Ravn!

 9. Til det røde svin SLJ.

  Hvad bilder DU dig ind, at hakke på en mand der skiller sig ud fra DIT synspunkt???

  Det er vist DIG, der skal lukke arret kammerat!!

  Den røde syge, du tilsyneladende lider voldsomt af, kan i øvrigt kureres ved at læse lidt faglig litteratur og arbejde hårdt, istedet for at stå i kø på bistandskontoret.

  Må vore veje aldrig krydses! Jeg græmmes ved tanken om, at mennesker som dig spilder planetens sparsomme ildtressourcer..

 10. Og nej, der er ikke “d” i ilt, men den slags smutter når man bliver rasende 🙂

 11. Den mand skulle dø, jeg ville personligt trykke på aftrækkeren og pløkke det røde svin!

  han er en skændsel ligesom jer andre røde svin!

 12. Hvis I søger på hans adresse gennem Krak, så vil I opdage, at Niels bor på et pragtfuldt landsted hvor han har ca. 200m til nærmeste nabo og ca. 1.5 km til badestranden. Postnummer Løkken. Hvis dette er den Niels Hausgaard vi alle kender, så er manden fuld af plat.

 13. Tak tak tak for din skønne respektløse humor ! nu propper lægen mig med antidepressiver…. men den bedste kur var at falde ned af sofaen af grin i aften . mundvigene vil bare ikke ned igen.

 14. Kære Niels.
  Du er vel nok en salonkommunist, der p.g.a. din velstand kan tillade dig at have røde meninger?
  Men lun er du nu!

 15. kommunismen er en skøn tanke. Og den behøver faktisk ikke være diktatorisk. når den er diktatorisk så er den det som også kaldes stalinistisk. Var der nogen der vidste det? nej? nå så luk røven.

  Hilsen DET RØDE SVIN 🙂

 16. Har lige set “os der glor”, jeg har sjældent set er så gennemført en politisk tale pakket ind som underholdning, sendt i den bedste sendetid fredag aften hvor man forventer at blive underholdt Men bliver i stedet prakket 1 times socialistisk og fornærmende tale som prøver at gøre grin af alle som måtte være Venstre, konservativ eller Dansk folkeparti tilhænger.

  At Danmarks Radio vælger at sende dette såkaldte show i den bedste sendetid er kun til at grine af.

  Har ellers altid syntes an Niels Hausgaard var en sjov mand og havde nogle fornøjelige syn på Danskerne og deres hverdag, men nu er han gået fuldstændig i selvsving på hans hertz mod den borgerlige regering Føj.

  Han burde tage en tude kiks eller træde ind i dansk politik hvis han han seriøst vil prøve at påvirke det danske samfund.

  Men det har han sikkert ikke modet til.

  Mvh D.S.

 17. Niels Hausgaard er den dansker med det luneste humor og en person jeg beundrer meget, han kan gøre grin med alt på en dejlig måde uden at fornærme.send bare flere af hans show

 18. Kæreste N.H. Efter at have læst ovenstående nøgterne kommentarar 🙂 som i min verden ikke siger noget om dig, men mere om dem der skriver, kan jeg bedre forstå din kommentar om at for megen politisk satire kan skubbe folk væk, så de slet ikke lytter. Personligt bliver jeg topunderholdt, og ligesom Arbejderen ifølge dig er vigtig, er du det også. Tak for to skønne shows.

 19. Niels Hausgaard udfordrer alle vi velfærdsdanskere, sig-selv-nok folk og alle vi, der har så travlt med det materielle ræs.
  Som mangeårig socialist bliver jeg også trådt over tæerne, når han laver show.
  Men det er jo netop derfor han er meget mere interessant og underholdende end Richard Raunwaldt og alt det andet vandgrød, der hældes ud fra de danske musikscener.
  Lad os få flere kunstnere der har en mening – og som har lyst til at udfordre sit publikum.

  Ærbødigst
  Christian Juhl
  Silkeborg

 20. En virkelig talsmand for de danske arbejdere.Griner hele vejen hen til banken.Opgiv venligst formue d.d.

 21. Får man ikke ret ondt i fødderne (og måske lidt højere oppe), ved at gå i så små sko? Frihed defineres her til lands ved at man har ret til at have og til at ytre sin politiske mening, men det kunne da lyde som om en del af de skrivende medborgere ikke har den holdning.

  Med venlig hilsen,

 22. Hej Niels
  Jeg er i tvivl om hvor meget kommunist du egentlig er, men du har da fået røre i andedammen og det er bare godt. Der er, som jeg ser en del intolerante imellem kommentarerne.
  Hvor er humoren?? Er den forsvundet ned i mudderet??

Lukket for kommentarer.