Nye fornærmelser på vej

Sorte skyer truer i horisonten. Ovenpå muhammed tegninger og DFU videoer trækker det op til storm over Danmark igen. Snart vil danskere i titusindvis rende berusede rundt og fornærme alt og alle de kommer i kontakt med. De vil mæske sig i grisesylte, flæskesteg og alkohol. De vil bedrive hor og utugt med tilfældige kollegaer. De vil komme med platte vittigheder om muhammed og hans tilhængere.

Hvad nu hvis fotokopien af din bare røv (som du laver hvert år) kommer i hænderne på imamerne, der sender den videre rundt i hele mellemøsten med forklaring om at det er en hån imod profeten ? Hvad skal vi gøre ? Hvilke forholdsregler kan vi tage for ikke at fornærme nogen ?

Det er nok bedst at vi bliver hjemme i år.

2 Replies to “Nye fornærmelser på vej”

  1. Vi må huske på, at der er 1,4 mia. muslimer, og de skal ALLESAMMEN have menstruation i morgen.

  2. Muslimernes adfærd indbyder til, at vi overdænger dem med “fornærmelser” i det uendelige, indtil de antager normale samværsformer.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.