Bureaukratman og det offentlige monopol DONG Energy

Selvfed DONG-direktør forsøger afterspin

I det offentligt-ejede energiselskab DONG kan de også spinne. DONG har skullet samle seks energiselskaber under én hat og derfor fundet det påtrængende nødvendigt at bruge et ikke nærmere angivet millionbeløb til en reklamekampagne til dette formål…..

… Dem af os der desværre ved, hvem Anders Eldrup er, har nærmest måttet finde brækspanden frem, når vi så spottene. De fleste og lykkeligt uvidende – Hr. og Fru Jensen – er formentlig bedøvende ligeglade både med ham og med budskabet……

…..Det er sjovere, men sikkert alt for folkeligt til den elitære Eldrup, som var så smart at få sig selv placeret i DONGs direktørstol fra stillingen som departementchef i Finansministeriet, da han kunne se det lakkede mod enden for de socialdemokratiske regeringer…..

Læs videre på Jarls blog

Bureaukrat-man. Bureaukraten der troede har var erhvervsmand. Tag lige og kik på dit CV, Anders Eldrup. Du er bureaukrat i et offentligt monopol, der har tilranet sig dette forretningsområde ved hjælp af skatteydernes penge.

Tag din reklame reklamekampagne (som du har købt for offentlige midler) og stik den op.

2 Replies to “Bureaukratman og det offentlige monopol DONG Energy”

  1. Ulykkeligvis er det under en borgerlig regering, at dette energimonopol, som ikke er set værre i et kommunistisk land, blev indført.

    Energisektoren er gennemsocialiseret og belagt med vanvittige afgifter, som har overlevet fra Svend Aukens tid.

    Reklamefilmene med den lille smiskende bureaukrat kappes for tiden med DSBs idiotfilm om at være de mest brækfremkaldende.

Lukket for kommentarer.