Den grå gæld

Efterlønnen er stadig drønpopulær. Endnu flere 60-64 årige vælger at stoppe ræset end for et år siden. Det ophedede arbejdsmarked kan stadig ikke tiltrække seniorerne. Tendensen kan fortsætte nogle år endnu, hvis det ikke lykkes politikere og arbejdsmarkedet at gøre langt mere for at holde “det grå guld” fast i jobbene. Selvom velfærds-reformen vil beskære det populære gode efterløn, vil der gå en rum tid, før det giver sig udslag i statistikkerne.

epn
Børsen

Det grå guld !! Jeg må le.. Nej, de er Den Grå Gæld

Læs om hvordan Den Grå Gæld udnytter dig her:
Generationen der åd sine egne børn
Børn smager godt
Sådan deles regningen

2 Replies to “Den grå gæld”

  1. Jeg synes du skulle sætte dig lidt ind i tingene. Den grå gæld ? Hvorherrebevares. Jeg har i hele mit liv ikke kostet samfundet 1 krone, jeg har arbejdet uafbrudt – gode stillinger – fra jeg var 23 til nu hvor jeg er 59. Tværtimod har jeg været med til at forsørge forkælede unge mennesker der mener de skal uddanne sig til de er omkring 30, og gå på pension når de er 50 – allersenest 60. De kan forvente at leve i 90-100 år, hvilket vil sige at andre skal forsørge dem i 70 – 80 år, mens de så vil forsørge sig selv i de 20-30 år.
    Jeg har også betalt mine forældres pension, for da de var erhvervsaktive var det ikke almindeligt at spare op til pensionen, den blev så udbetalt og financieret via driftsbudgettet – de almindelige skatter. Det er korrekt at der er scoret enorme summer på den såkaldte friværdi, men det er aldersuafhængigt.

Lukket for kommentarer.