Danmark er snart et socialistisk diktatur

Hvis københavnske politikere laver en lokalplan for Ungdomshuset, der kun har til formål at få Faderhuset til at sælge, er det magtfordrejning, mener professor.

Den politiske støttegruppe bag Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København forsøger nu at sikre Ungdomshusets fortsatte eksistens gennem en ny lokalplan. Hovedformålet med lokalplanen er at gøre livet surt for Faderhuset, så det til sidst presses til at sælge det omstridte hus.

Men det må man ikke, vurderer professor i forvaltningsret fra Københavns Universitet Steen Rønsholdt:
– Hvis hovedformålet med lokalplanen er at tvinge en part til at sælge, så vil der være tale om magtfordrejning, siger Rønsholdt.

Socialdemokraternes gruppeformand i København erkender, at lokalplanen er et forsøg på at få Faderhuset til at sælge huset til Fonden Jagtvej 69, der gerne vil køre huset videre på de unges betingelser:

– Jeg er dog udmærket klar over, at Faderhuset er den retmæssige ejer af huset, siger Jesper Christensen (A).

Berlingske

Demokrati og ejendomsret er sat ud af kraft i Danmark. Ingen er længere sikker fra socialisterne. Sælg alt hvad du ejer, og flyt ud af landet inden det er for sent.

8 Replies to “Danmark er snart et socialistisk diktatur”

 1. interessant. Hvad tænkte du så da de ændrede planloven i Horsens, så mærsk kunne få lov til at beholde sin bilka? At Danmark snart var et anarko-facistisk-kapitalitisk land?

 2. @ Allan H

  Jeg tænkte at det da var latterligt at man skal have tilladelse til at bygge på sin egen grund.

  Jeg tænkte så at dispensationen kun blev givet fordi det var det offentlige der havde givet tilladelsen i første omgang.

  Jeg tænkte at hvis Bilka ikke havde kunnet kræve erstatning fra det offentlige så var nedrivningen nol blevet en kendsgerning.

 3. Så vidt jeg husker truede Hr. Møller ikke med at stikke ild på gaden hvis ikke de måtte beholde den bygning

 4. Planloven er et resultat af planøkonomi, og er således dømt til at krænke menneskers selvstændighed.

  Ren ondskab..

 5. Skolevaesen og medier har i den grad paavirket generationer til at tro paa socialismen og noedvendigheden af omfordelingscirkuset. Derigennem er storstedelen af borgerene blevet intellektuelt, kulturelt umyndiggjorte. Med den massive indvandring, vil de naeste 10 til 15 aar blive Europas efteraar foer den lange vinter. Fremtiden er Balkan og store krige venter forude.

 6. “Demokrati og ejendomsret er sat ud af kraft i Danmark. Ingen er længere sikker fra socialisterne. Sælg alt hvad du ejer, og flyt ud af landet inden det er for sent.”

  Ja dét må du sgu nok have lov at sige!
  Man er MÅLLØS!

  At det vanvittige mafioso-brev med et tilbud, som Faderhuset ikke kan afslå, er underskrevet af repræsentanter for både de Radikale, SF, Enhedslisten og Socialdemokratiet samt Byggefagenes Samvirke m.fl. siger en hel del om, hvad vi har i vente, hvis oppositionen kommer til magten igen.

  Rent diktatur, lovløshed og retsløshed.

  We are doomed.

Lukket for kommentarer.