11 Replies to “EU’s røverstat nummer 1”

 1. Hmm, jeg gad godt læse den undersøgelse.
  Ved nogen om undersøgelsen går ud på at finde ud af hvilke lande der har den største sociale “udligning”, eller sociale “retfærdighed”? Fordi Licensgestapo bruger ordet social “retfærdighed”, hvilket må siges at være yderst subjektivt, da ingen kan vurdere hvad, der er retfærdigt eller ej! Dvs. Licensgestapo mener at retfærdighed kun eksisterer i det sociaistiske DK??

 2. Hvor er det bare typisk at DR udlægger sådan en undersøgelse som om det er positivt at arbejdende mennesker får konfiskeret deres penge og ejendom. Social retfærdighed? Jeg vil netop kalde det uretfærdighed, da jeg ikke kan se det retfærdige i, at folk som går på arbejde tvinges til at afstå størstedelen af deres indkomst, som så bliver uddelt med rund hånd til folk som ikke gider forsørge sig selv og sine. Det er da totalt bunduretfærdigt, at man ved ikke at gøre noget, automatisk får ret til at leve af andres folks arbejdsindsats og penge. Men i det socialistiske DR’s optik, ser man på 180 grader bagvendt på retfærdighed. Men det kan vel egentlig ikke undre, da også DR lever af at nasse på sine tvangsindlagte licensbetalere.

 3. Hvem har læst den???
  Jeg forstår den ikke… men vil frygtelig gerne vide om DR’s udlægning er farvet som sædvanligt!

 4. Jeg er rigtig godt til tysk, og jeg vender tilbage, når jeg har fået taget mig sammen til at læse rapporten.

  apopov

 5. Hej Allan
  Er det ikke lang tid siden der sidst er
  kommet noget nyt her? Hvis du er gået lidt ned i gear kunne du så ikke alliere dig med en af de andre Bloggere lidt ligesom punditokraterne.
  De er ikke afhængige af en enkeltperson.
  Jeg har checket skattetryk næsten hver dag og der er ikke sket noget her i
  al for laaaang tid.
  Håber at alt er vel.
  venlig hilsen
  TOE

 6. Hej Allan,
  jeg kan kun gentage hvad Tobias skriver…
  du kunne jo evt. lave et opslag om der var andre politiske ukorrekte personer tilstede, som vil føre en hård kritik af de offentlige organer, jeg ville da gerne poste lidt i ny og næ…
  Mvh.
  Claus Jespersen

 7. Jeg er lidt optaget af hjemlige issues for tiden. TOE og Claus.. send mig en email hvis I har lyst til at angribe kollektivisterne lidt herfra 🙂

Lukket for kommentarer.