En mediefascist taler ud

P1-redaktør Finn Slumstrup fortæller hvorledes DR (Licens Gestapo) gennem historien har været ‘i folkets tjeneste’

“Den problemstilling har Danmarks Radio jo for så vidt altid haft. Da vi havde vores meget spændende diskussioner i 1994, der stod den jo lige præcist – hvad er vores opgave. Er det at tilgodese befolkningens ønsker, eller er det at tilgodese befolkningens behov. Og det Danmarks Radio altid har forsøgt, og forhåbentligt bliver ved med at forsøge, det er at tilgodese både befolkningens ønsker og behov. Det er overhovedet ikke en kunst at finde ud af hvad danskerne gerne vil. Man kan bare spørge dem… men her er deres behov, der kommer et folkeopdragende element ind… Vi har sendt noget, som vi godt vidste ikke ret mange danskere gad have, men det havde de altså godt af at få… Jeg har aldrig haft respekt for argumentet ‘der er ikke ret mange seere’…”

Kære Finn,

Du skal fandme ikke opdrage mig, din perverse gamle stodder..

mvh Allan

Urias Kim holder øje med Licens Gestapo. Tak for det.

3 Replies to “En mediefascist taler ud”

  1. Hvem siger, det tilkommer Finn Slumstrup at opdrage danskerne?
    Det modsatte kan udmærket være tilfældet.
    Det tyder på, at Finn Slumstrup har et galopperende storhedsvanvid, man ellers kun finder på de psykiatriske afdelinger.

    falkeøje

  2. Finn vil opdrage danskerne fordi han tilhoerer den hoeje klasse af aedle mennesker som ved hvad der er bedst for os andre. Han havde vaeret en god Kommissar og opdrager i det tidligere Sovjet.

Lukket for kommentarer.