Udmattende

Lidt citater:

Det er overhovedet ikke en kunst at finde ud af hvad danskerne gerne vil. Man kan bare spørge dem… men her er deres behov, der kommer et folkeopdragende element ind… Vi har sendt noget, som vi godt vidste ikke ret mange danskere gad have, men det havde de altså godt af at få

Fra Uriasposten

I Arnborg demonstrerer en religiøs bevægelse mod byens bordel

Fra EB

Nu skal almuen for egne skattemidler belæres af vor tids kleresi, Amagerfladlandets Erasmus Montanusser – lektorerne, fra et nyt center (Nyt Center for Studier af Lighed og Multikulturalisme) om hvad man skulle mene var rene selvfølgeligheder, men ikke nikke nej. Vi skal bla. lære om den rette brug af ytringsfrihed, halalslagtning, omskæring af småtøser, tørklædebrug, 24 års regel og alt det andet der ligger anstændige mennesker så stærkt på sinde.

Fra Snaphanens skarpe tunge

Vi skal “folke opdrages” af Licens Gestapo
Vi skal “kultur belæres” af pinjekerne segmentet
Vi skal “sexual moraliseres” af sindslidende magikere

HOLD DA KÆFT HVOR ER DET UDMATTENDE !!