Skatteminister Kristian Jensen stjæler 12 milliarder ekstra

Skatteministeren må give øl for højt skattetryk

Skatteminister Kristian Jensen har tabt et væddemål med Skatteborgerforeningen, fordi han har opkrævet 12 milliarder kroner mere i skat end forventet. Pengene beholder han dog. Pengene fosser ind i statskassen i et omfang, så skatteminister Kristian Jensen nu må erkende, at han har tabt et væddemål til Skatteborgerforeningen. I 2006 opkrævede skatteministeren 12 milliarder kroner mere i skat, end han forventede så sent som i november 2006, og det betyder, at han nu må give øl til Skatteborgerforeningens kommende generalforsamling.

Berlingske

Arrgghhh…..

3 Replies to “Skatteminister Kristian Jensen stjæler 12 milliarder ekstra”

 1. Til hvem det måtte vedrøre:

  TV2 kører for tiden en sag mod SKAT Danmark omhandlende beskatningen for mennesker som vinder kontantbeløb i TV-udsendelser hvortil man er castet i konkurrence med andre ansøgere. Dette tiltag betyder at man, hvis man eksempelvis vinder et beløb i Deal No Deal, Hvem vil være millionær eller TV3s 1 Mod 100, skal betale fuld indkomstbeskatning i stedet for den hidtidige spilbeskatning på 17,5%.

  Da dét program jeg selv har deltaget i, endnu ikke er udsendt, må jeg ikke tale konkret om min situation, men lad os for eksemplets skyld sige at jeg har vundet en halv million kroner i Hvem vil være millionær. Jeg er studerende, har ingen friværdi da jeg bor til leje på et værelse, og jeg har hidtil månedligt betalt tretusinde af min SU til afdrag på en bankgæld. Derfor var min glæde da jeg vandt stor – MEN fra januar 2007 har SKAT revideret loven så nu skal jeg betale fuld skat + topskat og derudover skal jeg tilbagebetale hele min SU for 2007 og tilbage er.. stort set ingen ting (ca.170.000 regner jeg med indtil videre) Ã…rsagen skulle, udover at man er castet, være at gevinsten er betinget af viden og ikke held.

  Nu kan det selvfølgelig virke som luksusproblemer, men alt er vel relativt. Dét der virkelig undrer mig nu, er om man så også ønsker at beskatte dém som i TV vinder plasticoperationer, husombygninger, coaching osv.??! -Og at man ryger ind i topskat må vel kunne stille vindere dårligere end de stod inden gevinsten??

  Jeg har haft to revisionsfirmaer til at se forholdene igennem og da det endnu ikke er indskrevet i lovgivningen (vel grundet TV2s retslige indsigelser), men er gældende pr. 1januar 2007 er det i dén grad svært at gennemskue for menigmand!

  Kan det tænkes at ministeren vil redegøre for disse forhold til offentligheden?

  Undrende hilsner,
  Kaare Jensen

 2. til skatteministeren
  vi er så mange pensionister der stadig har nysgerrigheden og pæren i orden og gerne vil give et nap med på arbejdsmarkedet på nogle timer om ugen.
  Rigtig rigtig mange offentlige som private arbejdsgivere vil jo gerne have os fordi vi kan noget og vi er stabile — men men men vi vil jo også have penge for det. Den nuværende ordning er helt hen i vejret, mildt sagt. Hvorfor dog ikke anvende den ressource i en periode hvor der er mangel på arbejdskraft !!!!

 3. Om at rette smed for bager.
  Læs DK statistik 50 års oversigt 1945 –2005. sammenhold den med skiftende regeringer, så får i følgende realitet om hvem der har øget skatterne i det land:
  Socialdemokraterne havde regeringsansvaret i 35 år og stod for en gennemsnitlig stigning på 1,09 % pr. år.
  De borgerlige havde regeringsansvar i de 25 år, og stod for en stigning på 2,44% pr. år.
  En usandhed bliver ikke mere rigtig af at blive gentaget, selv om man er minister,

Lukket for kommentarer.