Stuck Mojo

Ingen sag mod rejsende imamer

Statsadvokaten har ikke fundet grundlag for at rejse straffesager mod de herboende imamer, som under Muhammed-krisen turnerede rundt i Mellemøsten. Dermed fritages imamerne for retslingt ansvaret for, at danske ambassader blev brændt af under uroligheder i Mellemøsten i begyndelsen af 2006.

Licens Gestapo

Tja, jeg havde egentlig heller ikke forventet at det lille demokrati Danmark ville forsvare sig imod angrebene indefra. Vi skulle jo nødigt have ørene i maskinen igen, vel ? Men, lidt musik kan man vel stadig lytte til uden indblandig fra imamserne !!

Stuck Mojo

2 Replies to “Stuck Mojo”

  1. ja ja mavepuster. ventrefløjen står altid først i køen når det gælder udnyttelse af ytringsfriheden, men desværre er de svære at få øje på når den skal forsvares.

Lukket for kommentarer.