Hitlers drøm virkelighed i Danmark


(Nazi anti-rygning plakat fra 1941)

Nu er det endegyldigt slut med blødsødne henstillinger til rygere om at vise hensyn og puste røgen den anden vej.

Fra 1. april er politikerne klar til at lade hammeren falde hårdt, hvis rygerne pulser videre og ignorerer nationens nye rygeregler, skriver Ekstra Bladet fredag.

Trusler om politi, bødestraffe på op til 10.000 kr., bortvisning fra restaurationer og værtshuse samt øjeblikkelig fyring fra jobbet vil være myndighedernes effektive våben, der skal gøre danskerne sundere og raskere og få dem til at efterleve ‘lov om røgfri miljøer’.

Det fremgår af det lovudkast fra indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Som noget nyt fremgår det nu, hvordan myndighederne vil sætte ind mod rygere, der forbryder sig mod reglerne – hvad enten de er på arbejde, på værtshus, restaurant eller befinder sig utallige andre steder.

Afsløres man i hemmelig inhalering på jobbet, kan det medføre øjeblikkelig bortvisning og fyring – uden opsigelsesvarsel. Hvis værtshusejere og restauratører ikke forsøger at håndhæve reglerne over for deres gæster, kan det koste dem bødesmæk på op til 10.000 kr.

EB

Hitlers gamle drøm om et røgfrit rige er snart en realitet i Danmark. Minister for folkets sundhed Lars Løkke Rasmussen (V) vil pr 1. April gøre drømmen til virkelighed. Heil Løkke !


(Danmarks nye gesundheitsführer)

From 1933 to 1945 Germany had the world’s strongest anti-smoking movement, with the full support of Adolf Hitler, who disapproved of smoking.

Wikipedia


(Anti-rygning plakat fra nazityskland)

Hvad bliver det næste ? Skal fede mennesker forbydes adgang til bageren ? Skal tynde mennesker tvangsfodres ?

5 Replies to “Hitlers drøm virkelighed i Danmark”

 1. Det er som jeg har sagt så mange gange hverken Jonni Hansen eller andre splintergrupperinger der kommer til at indføre fascismen i den vestlige verden, men landenes samlede regeringer, med stor opbakning i befolkningen.

  Forbud og straffe, regulering og “tilladelser”, hunde kørekort, øremærkede-steriliserede katteejers bevis, cykelhjælm, urintest, chipmærkning, peberspray og fodlænkefanger, ramadaner radio-kopskat…..

  Det er de små ting….

  Fagre Nye Verden er kommet..

  Balder Nødblog

 2. Tja, det lader til at Staten snart vil få opbakning til at forbyde (eller bare brandskatte!) fed mad. Det Danske Folk skal jo være rask og stærk.

 3. Nogen der har hørt om passiv rygning?

  Det er ikke det samme som passiv spisning (et udtryk der mig bekendt heller ikke findes)

  Du kan dø af at se en anden ryge
  Du kan ikke dø af at se en anden spise en romkugle

 4. JEG ER VIRKELIG MØJ, HARMENDE, PISSE TRÆT AF DR OG ALLE DERES KÆDELIG GENUDSENDELSER!! SÅ, JEG HAR BESLUTTET MIG TIL AT, HVER GANG JEG SKAL BETALE TV LICENS PRESENTERER JEG SIDSTE UNDBETALINGS KVITTIRING FRA POSTHUS ELL BANK AF TV LICENS. JEG SYNES AT DET VILLE VÆRE RIMELIG HVIS FOR EN GANG DER ER MIG SOM GENUSENDE BETALING FOR DERES GENUDSENDELSER!!!
  MVH
  GIAMPIERO RIZZARDI

  P.S. JEG VIL BEDE JER FOR EN
  TILGIVELSE OM MIN FORFÆRDELIG DANSK. OG CIAO.

Lukket for kommentarer.