Danske tilstande

13330-full.jpg

Danskeren er usympatisk. Han føler ingen skam ved at leve af andres sved og indsats, og mener at have en medfødt ret til at holde fri for andres penge. Dette gennemsyrer hele samfundet og gør Danmark til en nation af nassere. Et flertal holder resten af befolkningen fanget i en slags slaveri, hvor frugten af de arbejdendes indsats omfordeles til dem der ikke yder. Efterløn, boligsikring, børnepenge, osv er altsammen tyveri af privat ejendom og enhver der modtager burde skamme sig. Men det gør de ikke. De kræver mere og mere, og deres følelse af at det er deres ret vokser dag for dag.

Man lyver for befolkningen igennem et kolossalt statsligt medie komplex, der for længe siden har overhalet propagandamaskinen der eksisterede i de gamle østblok diktaturer. Man overvåger telefonsamtaler, email, internet og sender DR’s mediestasi agenter ud for at spionere i folks private hjem – for at sikre at de støtter statens medie.

Man krænker jævnligt befolkningens grundlovssikrede rettigheder. I grundloven står der ting som Den personlige frihed er ukrænkelig, Boligen er ukrænkelig, Ejendomsretten er ukrænkelig.. Men vores politikere værner ikke om disse rettigheder, de leder efter muligheder for at finde undtagelser. Og dem finder de mange af. Der er vist ca 150 undtagelser i øjeblikket. For at sikre sikre flertallets ret til at sjæle fra mindretallet, kan staten rode i dine bankkonti og overvåge dig.

Hver gang danskeren bliver stillet i et valg imellem frihed og tryghed, vælger han trygheden – og resultatet er blevet at vi alle er slaver for det store kollektiv. Det gennemsyrer alle sider af vores liv, lige fra vugge til grav. Vi får gang på gang at vide at vi er et af verden lykkeligste og rigeste folk – med mystiske argumenter om bruttonationalprodukt og antallet af cykelstier. I virkeligheden er danskerne igennem de sidste 50 år blevet et af EU’s fattigste folkefærd når det kommer til regulær købekraft, fordi staten æder det meste af vores velstand.

Der er længe siden vi nåede kritisk masse i forhold til at få lavet ændringer. Løbet er kørt for demokratiet. Der er kun et håb. Fortsæt med at lyve, snyde, arbejde sort, stjæle og bryde loven – og du skal blive ved indtil dette økonomiske diktatur bryder sammen. Derefter kan vi starte forfra.

Ha’ en rigtigt dejlig grundlovsdag.

Danmarks Riges Grundlov