Klaus Bondam

Bondam frådser på skatteydernes regning

1,3 mio. kr. Så mange penge har Københavns miljø- og teknikborgmester brugt på repræsentation i sine halvandet år i borgmesterstolen. Det er fem gange så meget som overborgmester Ritt Bjerregaard.

180
Berlingske

klauscartman.jpg

Ritts medieliderlige skødehund – rådhusets egen lille fede Cartman – den tidligere “skuespiller” ha ha – “stem på mig for jeg er bøsse og derfor moralsk uantastelig” – Klaus Bondam, har fundet nogen der kan tvinges til at betale for hans livsstil. De københavnske skatteydere. Selvfølgelig skal en mand af Bondams format køre i dyre luksusbiler, rejser på første klasse og holde frokostmøder på dyre restauranter.

Selv mener Klaus Bondam, at hans forbrug er passende og at det gør, at København har en miljø- og teknikborgmester, der »konstant er orienteret og i dialog med alle mulige aktører i København og udlandet«.

….>>mulige aktører i København og udlandet<<..!!! give me a fucking break ! Hvem tror du at du er, Klaus Bondam Cartman ? Tror du at du er international spiller ? En statsmand ? En forretningsmand af format ? Hvad er det helt nøjagtigt du bilder dig selv ind ? Hvad har du røget ? Er du fuld ? Forklar ! I mine øjne er du en selvfed lille nar, der tror at det giver dig moralsk og politisk habitus at du har været "skuespiller", semikendt og åååhhhh så frigjort bøsse.. Ved du hvad Bondam ? Du er indbegrebet af alt hvad der er galt med De Radikale. Form uden indhold. Og i dit specielle tilfælde er formen rigtigt klam. Du burde tage bussen, din kollektiv transport elskende, økoflødebollespisende og selviscenesættende x/&%#/%&¤.Pyha, det lettede ;o)

2 Replies to “Klaus Bondam”

  1. Ja. Klaus Bondam er en ulidelig nar og en selvpromoverende linselus. Hvad er det dog for nogle fjolser der har stemt ham ind ?

    Men bare vent. Danske journalister har ikke nosser nok til at køre ham ud af rådhuset på denne sag. Som det korrekt bliver bemærket er han jo homoseksuel, og derfor pr definition moralsk hævet over småligheder som 1.3 mill af skatteydernes penge.

  2. Uha ja så sandt som det er sagt det vækker mindelser til filmen Inkasso hvor han spiller direktør og fyrer Laura Alias Iben Hjele for det samme

Lukket for kommentarer.