900.000 danskere bør skamme sig

Penge til forældreløse drenge skal måske beskattes

Næsten en million kroner er blevet doneret af gavmilde borgere til to drenge, hvis far og mor blev dræbt af en spøgelsesbilist. Skat kan ikke beskatte selve donationerne, men vil ikke afvise at snuppe en bid af renterne.

Knap en million kroner venter to drenge, der mistede begge deres forældre i et sammenstød med en spøgelsesbilist. Borgerne i den jyske by Føns har indsamlet det store beløb, der nu står på en bankkonto og samler renter til den dag, hvor de skal udbetales. Men det er tvivlsomt, om drengene vil kunne få udbetalt alle pengene, som Middelfart Sparekasse har lovet at forrente med 10 procent i 10 år.

180 grader

Ja, det koster jo at så mange på offentlig forsørgelse og alle skal bidrage. 900.000 danskere bedes skamme sig næste gang de modtager penge fra det offentlige.

2 Replies to “900.000 danskere bør skamme sig”

 1. Ja det er da typisk.

  Vi har selv fået tildelt et beløb fra en fond da vores datter er hjerneskadet og vi ville have hende behandlet i USA fordi det danske sundhedsvæsen er 100 lysår bagud.

  Haps, min datter skulle aflevere 60% til skattefar….

  Jeg fik den omstødt, men ikke uden kamp (den tid jeg brugte på det kunne jeg have brugt på at tjene mere end skattefar tog men der gik sgu lidt principsag i den.)

  Så nej tak til flere skatter, vi får intet ud af det selvom vi qva vores datters situation har et stort behov.

  Så hellere beholde en større del selv så vi selv kan vælge behandlere/læger.

 2. Det er skammeligt hvordan “velfærdsstaten” stjæler fra syge børn, for at holde velfungerende danskere på offentlig forsørgelse. Jeg er forarget på jeres vegne.

Lukket for kommentarer.