Boykot af Nyhedsavisen breder sig

Den islandske avis “Nyhedsavisen”, som af en eller anden mærkelig grund udkommer i Danmark, har tabt hele deres egenkapital. Nu mener de at have fundet en metode til at få penge i kassen. De sagsøger danske bloggere. Nyhedsavisen var alligevel spild af papir, og jeg forstår godt ingen gider læse den.

23485641.jpg

Næste gang du løber ind i Nyhedsavisen, så pak dine fisk ind den eller brug den til at fylde dine våde sko. Så er de træer der måtte lade livet, da ikke blevet fældet forgæves. Annoncører i Nyhedsavisen vil ikke længere kunne komme i kontakt med mig.

Læs mere om den bizarre sag hos Kim fra Uriasposten

5 Replies to “Boykot af Nyhedsavisen breder sig”

  1. Du skulle bare vide, hvad jeg bruger min Nyhedsavis til – og det er ikke noget kønt syn!

    Kim Møller og jeg har haft vores kontroverser, men fra et islamisk synspunkt kan jeg kun forsvare hans ret til at bringe en indscannet kopi af en gratisavis for at kommentere den, sålænge artiklens forgfatter og fotograf er nævnt, og så længe artiklen og billedet ikke er ændret.

  2. Dejligt at vi kan stå sammen om at forsvare ytringsfriheden. Det er bare at lade være med at læse i den, så forsvinder de sidste annoncører, avisen lukker, og så må journalistfjolset finde sit et rigtigt arbejde. Er kapitalismen ikke bare vidunderlig ?

  3. “fra et islamisk synspunkt” – say what, Safia?

    I det hele taget forstår jeg godt, at du er smidt ud af de konservative på hænder og fødder når du argumenterer ud fra “islamiske synspunkter”. Islamisme er totalt uforeneligt med demokrati, ja, det er diametrale modsætninger.

    Det er glædeligt, at blogosfæren og nu også andre medier støtter op om den fri debat – som Knud Brix og ligesindede ønsker at sætte en kæp i hjulet for.

Lukket for kommentarer.