Medielicens

Så er det nu du skal framelde din medielicens, inden DR igen begyder at udvide. Ikke alene vil du spare mange penge, men du vil aktivt støtte kampen imod det danske Licens Gestapo og deres misinformation. Danmarks Radio kræver penge fordi du har en computer fordi du har “muligheden” for at benytte deres hjemmeside.

Det er jo sindsygt.. Det svarer jo til at jeg hvert år opkrævede 4 MILLIARDER fra danskerne, fordi de har “muligheden” for at besøge min hjemmeside.

Eller hvad med følgende scenarie: Danmarks Radio beslutter at åbne en avis hvor man kan modtage politisk korrekt læsestof. Godkendt af statsmagtens håndlangere. For at skaffe penge til at indoktrinere danskerne yderligere og lukke hæderlige private aviser, indfører kulturfascisten Brian Mikkelsen en licens på postkasser. Hvis du har en postkasse skal du betale til statens avis, for du har jo muligheden for at modtage statens avis. Hvad er forskellen på det, og licens på mit TV eller min computer ?

Til kamp imod mediefascisterne. Frameld din DR Licens her. Det tager kun 2 minutter.

4 Replies to “Medielicens”

 1. Jeg vil hellere i fængsel end betale til dem. Stakkels den licenslars der dukker op hos mig, han får en psykisk arbejdsskade

 2. Licensen? Den er da frameldt forlængst. Faktisk har jeg aldrig tilmeldt mig og har heller ikke nogensinde tænkt mig at gøre det. DR har ikke adgang til mit hjem og får det aldrig.

  Når folk frivilligt betaler licens, kan der kun være to grunde: Enten har de et direkte ønske om at betale og støtte DR økonomisk eller også frygter de for konsekvenserne, hvis de ikke betaler.

  Jeg tror ikke, at der er mange i den første gruppe, og opgaven er derfor at åbne folks øjne for, at de kan melde licensen fra uden at risikere nogetsomhelst.

  Og de behøver ikke engang at lyve. Det kræver kun, at folk udtaler et højt og tydeligt “nejtak”, før de smækker døren i hovedet på Licensgestapo og så i øvrigt smider diverse trusselsbreve i skraldespanden.

 3. Jeg har skrevet harmdirrende om DR’s Medielicens mange gange.
  Det er landevejsrøveri af værste skuffe. Hvor er Robin Hood, når vi mangler ham?
  Noget andet!
  Hvordan er licenssystemet (eller dets pandant) i øvrige EU lande?
  Er medielicensen blevet afprøvet ved EU domstol?

Lukket for kommentarer.