Henrik Stubkjær fra Folkekirkens Nødhjælp

henrikstubkjaer2.jpg

Henrik Stubkjær fra Folkekirkens Nødhjælp går til angreb på det eneste demokrati i mellemøsten.

EN JUNIDAG i 2002 rejste en deling israelske soldater et flere meter højt, elektrisk hegn uden for landsbyen Habla på Vestbredden. Bla bla bla vrøvle vrøvle vrøvle snik snak snik snak snik snak osv..

Bla bla bla …..Efter 40 års besættelse spørger vi derfor nu: Hvor går grænsen?

mere sludder på JP

Det er nemt nok, Henrik Stubkjær. Grænsen går her. Se denne film fra palæstinensisk TV, så ved du det også.

Henrik Stubkjær og Folkekirkens Nødhjælp laver ‘checkpoints’ i Nørregade i København og bagtaler den eneste demokratiske stat i mellemøsten fordi de beskytter deres borgere imod angreb. Hvor er Henrik Stubkjær og Folkekirkens Nødhjælps demontration imod sindsyge palæstinensiske selvmordsbombere der myder israelske civile ? Lad os se om de ‘modige’ kristne forkæmpere for fred tør lave sådan en på Nørrebro !! Det tør de selvfølgelig ikke, SÃ… BLIVER DE MENLIG OVERFALDET af de voldelige palæstinensere der bor her i Danmark. Uha tænk engang hvis de var bevæbnede her i landet ! Så ville det være ligesom at bo i ???? Hvad ? Israel ! Føj, hvor er det lavt og billgt.

snaphanen.jpg
(fotos © Snaphanen)

Ynkeligt..

Mere på Observant , Uriasposten og Snaphanen

One Reply to “Henrik Stubkjær fra Folkekirkens Nødhjælp”

  1. Den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas har opløst regeringen og indført undtagelsestilstand på Vestbredden og i Gaza. Militante fra den islamiske gruppe Hamas har erobret to af de sidste bastioner fra Fatah og blev beskyldt for at henrette Fatah-ledere.

    https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=907814

    Ihhh ja, hvor er det bare Israels skyld !
    Henrik Stubkjær er en nar..

Lukket for kommentarer.