Skat dumper: Bevidst svindel eller inkompetence ?

dsc00549.JPG

I seneste nummer af Penge og Privatøkonomi kan man læse en artikel hvor magasinet har stillet simple skatte spørgsmål til SKATs rådgivningscentre som de var almindelige private borgere. Skat svarede forkert på 75% af spørgsmålene.

“De svarede skråsikkert, men forkert”… 75% af svarene var forkerte !

Jeg har svært ved forstå hvordan man kan være så skråsikker uduelig uden at blive fyret. Eller måske er her tale om bevidst svindel med skatteydernes rettigheder for at få flere penge i statskassen ? Hvem ved ? Jeg er jo bare en lille skatteyder, som kan få sit liv ødelagt af skattefascisterne hvis jeg ikke makker ret. SKAT er beskyttet af de højeste i statsmagten, og min forudsigelse er at der aldrig vil blive undersøgt noget som helst, og ingen vil nogensiden blive draget til ansvar. I politistaten Danmark er ingen i sikkerhed for skattefascisterne, de kan ransage din bolig og bankkonti uden dommerkendelse – og retssager mellem borgere og skat er skueprocesser som man så i den gamle østblok. Udfaldet er givet på forhånd.

Penge