700.000 nye venner

rigtige_venner.jpg

…..nye initiativer for de offentligt ansatte for 6,5 mia. kr….

Børsen

.. Økonomer advarer mod uddeling af 6,5 mia. til offentligt ansatte ..

180

700.000 nye venner – pris 6.500.000.000,- kr betalt af de ansatte i det private erhvervsliv

Og så synger vi allesammen:

Hvem skal nu betale,
hvem har råd til mer
Hvem har mange penge penge
jeg har ikke fler

5 Replies to “700.000 nye venner”

  1. eftersom de ansatte i det offentlige betaler for at dine unger bliver passet og du selv bliver passet når du bliver syg, så går det vel meget lige op?

    i øvrigt så skal du ikke bekymre dig..VKO regeringen slynger blot tal om sig..der er ingen reel forbedring..

  2. de offentlige ansatte betaler da ikke for at kan få passet mine børn, det gør jeg selv – og jeg betaler også for at de offentlige ansatte kan få passet deres. de offentlige ansatte yder en service til skatteyderne, men de producerer da ingenting. den værdi der skabes i samfundet kommer UDELUKKENDE fra dem der arbejder i det frie marked

  3. Regeringens aftale med de offentligt ansatte ”ligner politisk bestikkelse for skatteborgernes penge”, mener Liberalisternes formand, Torben Mark Pedersen. Han undrer sig over, hvorfor de Konservative er med til at bruge af råderummet til skattelettelser.

    https://www.180grader.dk/

  4. De 6,5 milliarder kroner, som regeringen nu ifølge en aftale med arbejdsgivere og ansatte i den offentlige sektor vil bruge på at gøre livet mere behageligt for de offentligt ansatte, burde i stedet bruges på skattelettelser. Det ville være bedre for dansk økonomi, mener Nordeas cheføkonom, Anders Matzen

    https://www.180grader.dk/

Lukket for kommentarer.