Danmarks egen Paris Hilton

david_trads.jpg

Paris Hilton fænomenet er kommet til Danmark. David Trads er hele tiden i medierne, selvom der aldrig kommer noget fornuftigt ud af hans mund. Alligevel interesserer pressen sig for hvad han siger – bare fordi det er opsigtsvækkende. Hans job på den islandske avis (der mærkeligt nok stadig udkommer i Danmark) består åbenbart i at konstant bringe opmærksomhed på sig selv, ligesom hans forbillede Paris Hilton.

Vi venter spændt på nyt om David Trads nye duftserie.

3 Replies to “Danmarks egen Paris Hilton”

  1. Jeg er glad for at se at jeg ikke er den eneste der var begyndt at blive træt af den taber. Ignorer ham dog.

  2. Han har påtaget sig en distinkt stil må man sige.

    Jeg heppede dog på ham, da Nyhedsavisen, som en af de eneste, tog handsken op og kritiserede DR for deres politiske kampagnefilm mod Afghanistan-befrielsen. Her var der dog også væsentligt mere substans i kritikken end i tilfældet Henrik Foghs bog.

    Mere modgift mod Nyhedsavisens kampagne

Lukket for kommentarer.