Rudy Frederiksen jubler over SF

rudy.jpg

Teenagepiger får flere aborter end tidligere.

SF kræver derfor gratis prævention og går nu på nettet for at få opbakning til at gøre kondomer og p-piller gratis

Politiken

Rudy Frederiksen synes det er en god ide, og udtaler eksklusivt til skattetryk.dk:

Skatteyderbetalte kondomer er meget bedre end at forældrene selv tager ansvar for at opdrage deres børn. Forældre er slet ikke kvalificerede til at lære deres teenage børn om sex. Staten og dens “konsulenter” skal nok tage sig af den opgave. Det har vi meget mere erfaring med. Kamal Qureshi er sørme en klog mand, ham stemmer jeg på næste gang – siger Rudy Frederiksen.

Arrghhh….

2 Replies to “Rudy Frederiksen jubler over SF”

  1. Kamal Qureshi er en begavet og veluddannet mand. Han tager kræve og nassekulturen op på et nyt og højere niveau. Nu skal skatteyderne også betale for at teenagere kan hore uden at skulle købe deres egne kondomer. Skal vi også betale for bajerne ? Manden er jo ikke rask.

Lukket for kommentarer.