Ansøgning om livsvarig kunstnerydelse

Højtærede Statens Kunstfond ,

Vi mener selv at have bedrevet en nyskabende kunst med kollager lavet i photoshop. Derfor søger Vi hermed livsvaring kunstnerstøtte, så Vi kan udvikle Vores kunst og ophøre med at forsørge Os selv. Vi mener ikke, at Vi, som den store kunster Vi er – bør trækkes med trivielle ting som at arbejde for føden og ansvar for eget liv. Den slags har man jo skatteydere til. Mine kunstner kollegaer fra hele landet, og Vi selv, mener ikke at kunne sættes i bås med Vulgus Infirma Plebs og takker for en hurtig sagsbehandling.

Med kunstnerhilsner
Allan fra Skattetryk.dk

Fortegnelse over modtagere af livsvarige kunstnerydelser
Flere er på vej

4 Replies to “Ansøgning om livsvarig kunstnerydelse”

  1. Så må det være fair at piratkopiere de pågældende kunstneres værker. De må vel være public domain nu, når skatteyderne forsørger dem!

  2. Hej allan det var på tide der er nogle der rusker op i statens kunstfondt og det de følger med i ander lande er det kunstnerne der er samfundkritiske men i danmark er de statsandersatte og det der følger med er en stats betalt iliterer meningsdandende elite.

  3. Når jeg får svar, poster jeg det selvfølgelig. Hvis det, mod forventning, bliver et afslag – vil jeg selvfølgelig kræve at få forklaret hvor forskellen mellem Jytte Abilstrøm og mig ligger.

Lukket for kommentarer.