Nyhed: Paven går med sjov hat

Vi vil ikke køre i bus

Hver femte passager er forsvundet fra busserne. Danskerne vil hellere køre i bil…

….forskere, politikere og embedsmænd frygter, at faldet vil fortsætte og sætte yderligere gang i en negativ spiral: færre passerer, færre afgange og endnu færre passagerer……

….Vi er direkte på vej ind i en ond cirkel. I første kvartal faldt passagertallet fem-syv pct., mens antallet siden 2000 er faldet med op mod 20 pct. Derfor er trafikselskaberne nu nødt til at gå budgetterne igennem for at se, hvor de dårligst belagte ruter ligger….

….er vi nødt til at diskutere, hvad vi vil med den kollektive trafik…..

Berlingske

Denne artikel er i alle landets aviser. Bare vent.. Jorden gødes til at “forklare” danskerne at der skal pumpes endnu flere penge i kollektiv transport. Drop nu de skide busser, og lad mig selv bestemme hvordan jeg vil transportere mig selv omkring. Pas jeres eget, skide kollektivister. Hvis I vil sidde i en stinkende bus, så gør I bare det. Men betal selv.

HOLD OP MED AT BLANDE JER I HVAD JEG SKAL !! PIS AF !!