Jeg fik afslag på livsvarig kunsterydelse

Kære Allan
En livsvarig ydelse kan ikke søges. En ydelse bliver ledig ved dødsfald. Det er Statens Kunstfonds repræsentantskab, som indstiller en ny kunstner til den ledigblevne ydelse til Kulturministeren. Tildeling af livsvarig ydelse foretages af Kulturministeriet efter forelæggelse for Finansministeriets Finansudvalg. Jeg henviser til Statens Kunstfonds hjemmeside www.statenskunstond.dk og link https://147.29.40.90/_GETDOCM_/ACCN/B19980022805
Med venlig hilsen
Birgitte xxxxxx
Statens Kunstfond
H.C. Andersens Boulevard 2
1553 København K

Nå øv.. Jeg kunne ikke søge livsvarig kunsterstøtte. Det er vist lidt ligesom en hemmelig loge, for man kan ikke søge optagelse. De heldige blive uopfordret prikket på skulderen, og når de vender sig om – så står der en gavmild person med en en stor pose penge og et livsvarigt medlemsskab af denne dejlige klub. Forsørgelse på skatteydernes regning resten af livet.

Jeg kan slet ikke finde ord til at beskrive hvor langt ude jeg synes det er. En lukket gruppe der udpeger deres venner til at modtage mine penge, uden at de skal yde noget for dem. Hvis jeg ikke kan få livsvarig kunsterydelse, så vil jeg da søge om optagelse i Statens Kunstfonds repræsentantskab – så jeg kan give mine venner lidt penge.

Kære Birgitte

Tak for dit svar. Jeg kender ingen i Statens Kunstfonds repræsentantskab, men jeg er interesseret i at vide hvordan jeg kan søge optagelse i dette omtalte repræsentantskab. Hvordan gør man det ?

mvh Allan

Min ansøgning

5 Replies to “Jeg fik afslag på livsvarig kunsterydelse”

  1. Du glemte at “kræve at få forklaret hvor forskellen mellem Jytte Abilstrøm og mig ligger.”

    Personligt nyder jeg din blog betydeligt mere, end jeg nyder Jytte Abilstrøm.

  2. Er der ikke noget med, at ALLE offentlige stillinger skal besættes efter opslag. Hvordan kan man komme udenom den???

Lukket for kommentarer.