Momsfritaget øl, fisse og terrorstøtte.

roskilde_terror.jpg

Folkene bag Roskilde-festivalen udsendte i søndags en meddelelse om at, festivalen officielt støtter Ungdomshuset fra Jagtvej. Det skuffer flere festivaldeltagere, som ikke kan forstå at et velgørenhedsarrangement skal støtte politiske grupper.

180grader

Man kan læse i dette dokument fra folketinget at Roskilde Festival er fritaget for moms. Da de driver politisk propaganda virksomhed og ikke velgørenhed, skal denne momsfritagelse SELVFØLGELIG tages fra dem. Der kan ifølge gældende lovgivning ikke gives momsfritagelse for politiske arrangementer. Da Roskilde festival i årevis fejlagtigt har oplyst at de kun støtter velgørende formål, burde der ligeledes indledes en undersøgelse af hvor mange millioner de skal tilbagebetale den danske statskasse – og hvilke personer der skal holdes ansvarlig for dette bedrageri.

Jeg opfordrer alle til skrive eller ringe til en folketingspolitiker, så de kan rejse denne sag.
Her er en liste

14 Replies to “Momsfritaget øl, fisse og terrorstøtte.”

 1. Du er naiv hvis du tror det får konsekvenser. De røde fascister beskyttes af de “pæne” politikere på borgen. De har en klar arbejds deling. Nogle laver det beskidte, andre skaffer penge og andre yder politisk beskyttelse. Det er bundkorrupt.

 2. Hvis du vil have lavere skat, så vil du vel også have lavere skat for dine politiske modstandere. Jeg kan virkelig ikke se, hvordan det bidrager til at gøre Danmark et mere frit land, at man klager til staten over, at nogen ikke betaler skat.

  Melder du også din nabo for sort arbejde, hvis du ikke kan lide ham?

 3. Lasse.. Selvfølgelig gør jeg ikke det ! Hvad er det for noget pis ? Men hvis en stor operation som Roskilde festival bruger deres momsfritagelse til støtte venstreorienteret politisk aktivisme, så er der meldt krig herfra. Den sag er klar.

 4. Hvis min nabo laver sort arbejde, er han i mine øjene en helt og en frihedskæmper. Roskilde festival støtter vold og kollektivisme, og de er mine fjender.

 5. For det første må det være ligegyldigt, om det er en stor eller lille operation, samt om det er en operation eller en privatperson.

  Så hvis din nabo giver penge til Ungdomshusets fond, så vil du melde ham for sort arbejde?

 6. Jeg er nysgerrig: Hvad hvis naboen ikke støtter Ungdomshusets, men stemmer på eller er medlem hos Socialdemokraterne? SF? Enhedslisten?

 7. Jeg forstår ikke hvad det har at gøre med sort arbejde, men forstår godt din bekymring ? Lad os nu få slået fast at jeg ALDRIG ville melde nogen for sort arbejde, som i mine øjne er en god ting. Så er den afklaret. Hvis en politisk bevægelse benytter bedrag til at støtte mine modstandere med skattemidler, vil jeg da helt klart prøve at få det stoppet. Jeg ser ikke sammenhængen.

 8. Hvem bedrager hvem? Bedrager festivalen staten? Det er ikke mere bedrag end sort arbejde er det.

  Hvilke skattemidler er det egentlig, du snakker om, at en bevægelse støtter dine modstandere med?

 9. Hvis du ikke kan kende forskel på organiseret politisk virksomhed finansieret af andres penge, og den individuelle mands kamp for at beholde sin personlige ejendom – så må du få en anden til at forklare dig det.

 10. Jamen, jeg må spørge igen: Hvad er det da for “andres penge”, der bliver ført politisk virksomhed for? Festivaldeltagerne har ganske frivilligt betalt velvidende, at Festivalen selv bestemmer, hvad pengene skal gå til.

 11. Man sælger en øl til 20 kr og tjener 5. Ærlig business. Brug de 5 kr som du vil.

  Man bliver momfritaget under falske forudsætninger og beskyttet af sine politiske forbindelser – så sælger man en øl til 20 kr og tjener 5 – plus 8 kr fra momfritagelsen, som man giver til venstreorienterede hærværksmænd. De 8 kr som ellers var havnet i statskassen, skal nu betales af andre skatteydere. Dvs mig bla.

  Er det tydeligt nok ?

 12. Nej, for nøjagtigt samme argument om, at “kroner, som ikke havner i statskassen, skal andre betale”, kan bruges mod sort arbejde, og det er jo sludder. Der er ganske enkelt ikke tale om, at Roskilde Festival bruger “andres penge”, som du skrev.

  Det er fuldstændig ligegyldigt, om man bliver momsfritaget under falske forudsætninger. Du har jo at gøre med staten – den værste institution, som bliver drevet af det værste politiske afskum, vores samfund kan mønstre. Når det gælder staten må man for min skyld lyve så meget man overhovedet kan slippe afsted med – lige så vel man må lyve, hvis en gemen gaderøver spørger: “Har du flere penge end dem, jeg allerede har taget?”

  Ja, hvis der skal være et problem, så skal det være, at de giver penge til venstreorienterede hærværksmænd. Men selv hvis de ikke var blevet momsfritaget, så kunne de have givet penge alligevel. Sikkert færre end ellers, men det ville dog ikke forhindre dem i at gøre det. Det er det, du burde tale imod istedet for at melde folk for momsfritagelse.

 13. For det første opfordrer jeg ikke til anmeldelse af nogen. Jeg opfordrer til at man kontakter en folketingspolitiker der kan forfølge sagen politisk. Der er en stor forskel synes jeg.

  For det andet kan behandlingen af politiske sammensværgelser og private individer ikke sammenlignes. Roskilde festival er en politisk sammensværgelse, der har til formål at fremme socialsmen og fjerne min frihed. Min hårdarbejdende nabo kæmper bare for sig selv og sine, hvilket kun fortjener respekt.

Lukket for kommentarer.