Advokatur For Særlovskriminalitet

Advokatur For Særlovskriminalitet har skrevet til mig i dag:

bla bla bla.. hvorved der blev rejst tiltale mod Dem for overtrædelse af lov om visse spil, lotterier og væddemål..

bla bla bla…. det oplyses hermed at sagen er sat i bero på Højesterets dom i sagen mellem Ladbrokes og Skatteministeriet samt på EU-kommissionens beslutning om, hvorvidt der skal indledes traktatkrænkelsessag mod Danmark og i givet fald på domstolens afgørelse.

Først årevis med anklager, trusler, kafkaske brevvekslinger, retsmøder og så dette…. Alt det forspil, og så ingen sex ? Jeg føler mig så u-tilfredsstillet.

5 Replies to “Advokatur For Særlovskriminalitet”

  1. Hvad handler denne postering om? Har du været anklaget for at bryde spillemonopolet?

  2. Så forstår jeg bedre 🙂

    Hvorfor er du mistænkt for at have udført denne modbydelige, grusomme og onde forbrydelse?

    Hvad har du gjort dit dårlige menneske?

  3. Jeg er så plaget af dårlig samvittighed overfor fællesskabet. Jeg er anklaget for at have reklameret for modbydelige udenlandske kapitalistsvin, der driver spillevirksomhed i samarbejde med Lucifer selv 🙂 Spillemyndigheden, hvis eneste funktion er at beskytte Danske Spils monopol, har været efter mig i mange år nu fordi jeg nægtede at rette mig efter nogle instrukser jeg fik ang. links på nettet. Det har været en lang process, og jeg havde sq næsten glemt dem.

  4. Dansk Spil er til grin ligesom DR. Hvis de tror de kan vedblive med at kontrollere danskerne igennem deres latterlige monopol, så bliver de klogere. Globaliseringen dræber dem begge.

Lukket for kommentarer.