Folket vender DR ryggen

Tre gange så mange underskrifter imod medielicens som imod DR-besparelser

Kampagnerne for at få politikerne til at gribe ind og dække DRs underskud mangler folkelig opbakning. Tre gange så mange mennesker har skrevet under på at afskaffe medielicensen som der har skrevet under for at stoppe DR-beskæringerne.

180

Det passer jo fint med den lille afstemning vi selv har kørende.

3 Replies to “Folket vender DR ryggen”

  1. Dråben der fik bægeret til at flyde over for mit vedkommende var, da DR fik viklet deres fangarme rundt om PCérne .

    Dette vil jeg ganske enkelt ikke accepterer !

    Slut med DR – dette fossil – som ikke har en jordisk chance for en fortsættelse på en skatteyderbetalt rejse på 1. kl., med lønninger til lyserøde og ræverøde journalister, der gør en kapitalist ære .

Lukket for kommentarer.