Lighed og sammenhængskraft.

Med udsigten til 74,5 mio. kr. i lottopuljen og 21,5 mio. kr. i joker-puljen spillede danskerne i ugen der gik som aldrig før.

JP

Sådan bliver man millionær i Danmark. Man bruger 50,- kr nede i kiosken, satser på heldet og lever af håbet. (Et held der svarer til at blive ramt af lynet – hvis man altså fylder 1 m2 og er udenfor hele tiden ifølge DMI)

Der er ikke nogen god ide eller hårdt arbejde indvolveret. Alle har en lige chance. Det er ligemeget om du er dum eller klog, kvik eller doven. Chancen for at blive millionær er astronomisk lille, men den er lige. Og er det hele arrangeret af et statsmonopol, der snupper en pænt del af omsætningen for at støtte venstreorienterede hærværksmænd. Alt hænger sammen, lige fra den lille fedtede halvtresser du langede over disken i kiosken, til drømmen om økonomisk frihed eller den iscenesatte virkelighed hvor du mest af alt er til grin. Der er lighed og sammenhængskraft.

Det er trods alt håbet der gør tilværelsen udholdelig, ikk ?

One Reply to “Lighed og sammenhængskraft.”

Lukket for kommentarer.