Vågn op Sverige

Hvorfor nøjes med at sætte folk i fængsel for at indgå en frivillig handel, når man også kan ødelægge deres privatliv. Svensk politi tager nu grovere metoder i brug i kampen mod prostitution…..

…..nu af indsender svensk politi brevet med indkaldelse til forhør direkte hjem til den mistænkte. Og effekten udebliver ikke. Svensk politi oplever at blive kontaktet af ulykkelige samlevere og hustruer, der ikke kan forstå, hvad der sker…..

……Den hårdeste straf for mændene er, at deres koner får besked om, hvad de har gjort,” siger hun uden at tage stilling til de følger et sådant forhørscirkus kan have på privatlivet, selv hvis man bliver frikendt…

Aftonbladet
180

Vågn op Sverige !! Hvad er det for et land hvor 2 voksne menneskers inbyrdes seksuelle forhold vedkommer staten ? Nu må I fandme tage jer lidt sammen med jeres skide korrekthed. Gør dog oprør ! Sæt nu de fascistoide feministpsykopater på plads.

One Reply to “Vågn op Sverige”

Lukket for kommentarer.