Skattefascisterne

Danskere holder nu så mange boliger skjult i udlandet for de danske myndigheder, at det sammenlagt svarer til en by omtrent på størrelse med Herning….

….. Selv om man køber feriebolig i udlandet, slipper man som dansker ikke for at betale ejendomsværdiskat af den. Skatten udgør 1 pct. af boligens værdi op til 3.040.000 kr. og 3 pct. af resten.

fpn

Skattefascisterne er gået i offensiven, og de sidste uger er danskernes pensionsfremtid sat i flammer af øget brandbeskatning. Muligheden for at flyttet til udlandet er tager fra os, og de arbejdende danskeres otium er aflyst (men mindre du vil gå på efterløn og nasse på de andre). Skattefascist Kristian Jensen jagter nu alle vores penge. Alt skal ned i kagedåsen så offentlige ansatte kan købes til stemme på regeringen med milliard bonuser.

Tænk engang hvor langt ude det egentlig er at man skal betale ejendoms skat for en ejendom man ejer i udlandet. Hvad fanden rager det Kristian Jensen og hvilke udgifter har Danmark til folks udenlandske ejendomme ?

Det er stavnbinderi, fascisme, misundelse, tyveri og klamt ad helvede til.