Efterlønnerne æder din skat

Efterlønsordningen lokker så mange ældre væk fra arbejdsmarkedet, at det er en trussel mod samfundsøkonomien. Det mener arbejdsgiverorganisationen HTS, hvis medlemmer skriger på ældres arbejdskraft.

Efterlønsordningen er så lukrativ, at den har en stor del af skylden for, at det økonomiske opsving er ved at være forbi….

….Hvis blot en tredjedel af de 143.000 efterlønsmodtagere var i arbejde på fuld tid, ville den samlede værditilvækst i samfundet udgøre 26,5 mia. kr. Det svarer til, hvad de offentlige kasser sammenlagt får ind fra mellem- og topskatten,« siger Lars Storr-Hansen.

epn

Hvis generationen der åd deres egne børn selv tjente til livets ophold kunne altså man afskaffe både topskat og mellemskat, og giver yderligere 53 milliarder i skattelettelser.

2 Replies to “Efterlønnerne æder din skat”

  1. Der er ikke plads til ansatte over 60år.
    prøv at sende en ansøgning og se hvor mange samtaler du bliver inviteret til.
    60årige bliver direkte eller indirekte mobbet ud af arbejdsmarkedet. alle de kønne ord om det grå guld er politiker sludder.

  2. sikke en gang BS. problemet er at dem over 60 føler sig for “fine” til at passe andre job end dem de var været overbetalt til i mange år. de vil hellere æde deres børn, end passe et arbejde under deres værdighed

Lukket for kommentarer.