Grøn skat

R: Mere topskat til de rigeste

De radikale arbejder på nyt skatteudspil, som skal være mere grønt og socialt retfærdig. Udspillet vækker dog kun begejstring hos Socialdemokraterne….

….Også den grønne profil skal tænkes ind i en skattereform. De Radikale foreslår et nyt grønt afgiftssystem, der er socialt afbalanceret.

Berlingske

Nemlig.. Grøn skat… Grøn af misundelse.. De Radikale er partiet for de offentlig ansatte der føler sig for akademiske til at stemme socialdemokratisk eller SF. Mekanismerne er dog helt de samme. De gælder om at finde dem der har mere end en selv og udråbe dem til ansvarlige for verdens uretfærdigheder. De Radikale vælgere synes det var rimeligt hvis andre end dem selv fik regningen. Føj for satan. Deres mentalitet er gennemsyret af misundelse, dovenskab og nasselyst.

De Radikale er partiet af offentlig ansatte dumme tøser, der synes at det faktum at de er udstyret med en livmoder og arbejder “i folkets tjeneste” berettiger dem til omdistribuere andre folks ejendom.

One Reply to “Grøn skat”

  1. Ynkelig udmelding fra de konservative..

    De Radikales leder, Margrethe Vestager, ønsker, at færre skal betale topskat end tilfældet er i dag. Det vækker begejstring hos De Konservatives skatteordfører, Jakob Axel Nielsen.

    “Jeg er utrolig glad for De Radikales melding, fordi de anerkender, at skattelettelser er vejen til mere velstand,” siger skatteordføreren til borsen.dk.

    Slapsvans..

    https://borsen.dk/nyhed/112447/

Lukket for kommentarer.