Skattekroner til holocaust benægter

dolph_og_brian.jpg

Holocaust-tvivler har fået arbejdslegat at Kunstrådet. Nu opfordrer jødisk center statsministeren til at stoppe for pengene.

Simon Wiesenthal Centret opfordrer statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) til at stoppe et arbejdslegat til forfatteren Erik Haaest. Kunstrådets Litteraturudvalg har to gange givet 100.000 kroner til forfatteren, som gentagne gange har ytret tvivl om Holocaust.

Berlingske

Jeg har skrevet følgende email til kunstrådet:

Med henvisning til jeres arbejdslegat til forfatteren Erik Haaest, vil jeg ligeledes gerne søge støtte til at rette en misforståelse i befolkningen:

Nazismen og socialismen er bare misforstået performance art. De millioner af dræbte er enten baseret på løgnehistorier eller hændeligt uheld. DET VED ALLE !!

mvh Allan, på vegne af min ven Dolph som har for store hænder til at skrive emails.

Og jeg forventer selvfølgelig et svar, som jeg bringer videre.

14 Replies to “Skattekroner til holocaust benægter”

 1. Det er et faktum, at vi har alt for meget litteratur, der fejlagtigt genfortæller historien set med urealistiske øjne på røde stilke. At støtte denne kunstneriske udtryksform, er egentlig fint nok – bare det ikke foregår på statens regning. Drop det smagsdommeri og den evige forsørgelse af hippier, der prøver at udtrykke sig på bekostning af andres penge. Det er rigtig usmagelighed, og det er indiskutabelt!

 2. Erik Haaest er ligeså klog som Jean-Claude Van Damme og BS Christiansen til sammen. Han er en intellektuel ninja og han dræber snart jer allesammen, uduelige åndspygmæer og mandlige frisører.

  Hilsen Dolph

 3. Det er utroligt hvad vi skal finde os i. Vores penge stjæles fra os, og pisses væk på idioti.

  Skattefusk er frihedskamp.

 4. Det er altid en overvejelse værd, om staten skal støtte forfattere og kunstnere, men i ytringsfrihedens navn bør man vel ikke gå ind og vurdere, om modtagerne af støtte er ‘politisk korrekte’?

 5. Hvorfor skal jeg overhovedet give penge en fyr jeg ikke kender for at lave noget jeg ikke gider læse ? Hvis nogen andre gider læse det, kan de da bare købe en bog af ham. Det er langt ude..

 6. Hvorfor i alverden skulle Haast ikke have del i disse midler ?

  Hans opfattelse af Holocaust er ifølge ytringsfriheden præcist så velkommen som en art modvægt til de med en anden opfattelse af Holocaust.

  Ganske mange jøder har den opfattelse, at Holocaust er blevet gjort til en industri – hvor enhver der vover at komme med spørgsmål til de facts denne fremlægger bliver om jeg så må sige gjort tavse.

  Vi tolerer dog Islamisters ret til at fremlægge Suraere fra Koranen som begrundelser for deres adfærd og handlinger også her i Vesten.

  Suraere hvoraf ca. 3/4 er fyldt med had til og trusler om drab på ikke-muslimer.

  Hvis vi vil forbyde folk som Haast at have deres meninger og fremlægge disse – hvorfor i alverden tolererer vi f.eks. HuTérne og deres tilstedeværelse og udgydelser – og hvordan kan det være vi ikke forlængst har fået forbud had-manualen Koranen ?

  Hvem er det der betaler for disse utallige Islamisters underhold f.eks. her i landet, som i resten af Vesten ?

  For ikke at tale om de milliarder af Euros og Dollars der hver eneste år tilsendes Islamisterne i Mellemøsten ?

  De gør de af samme Islamister forhadte, Vantro og dermed Urene Vesterlændinge.

  Hvis vi kan tolererer ovennævnte kan vi også tolererer, at en revisionist som Haast får nogle midler til at skrive om og få fremlagt sin opfattelse .

  Eller ?

 7. Rigtigt Vivi, du er kvindelig udgave af BS Christiansen. Erik Haaest er lige så smuk som Mogens Camre.

  Hilsen Dolph

 8. Hvem siger at vi tolerere forsørgelse af muslimer? Jeg bryder mig ikke om at give penge til noget som helst jeg ikke selv har styr på.

  Hvis forfattere, eller andre kunstnere ikke kan få folk til at købe deres lort, må de sulte! Hvis jeg ikke kan yde det min arbejdsgiver betaler mig for, skal jeg også revurdere min levevej!

 9. jamen altså :

  jeg vil slås for enhvers ret til at fremlægge egne synspunkter .

  Også når disse ikke passer een selv.

  Angående at tolerere eller ej den muslimske forsørgelse – som de gode Dhimmiere vi har udviklet os til – udøver, så er der åbenlyst ikke mange nok der mener dette er skrup forkert .

  Havde vi den opfattelse, jamen så havde vi også fået sat sving i så højlydte protester bl.a. gennem vores stemmer ved valg, at den til enhver tid siddende regering ikke ville være i tvivl om HVAD det er vi vil med os selv, vores børn og vores land !

  Men sådan er fakta ikke .

  De fleste af os aner f.eks. ikke en pind om hvad EU på vores vegne har sat i sving med effekt fra år 2010 – nemlig at 9 islamiske Middelhavslande kommer ind under EUs FIRE FRIHEDSSØJLER og dermed får samme rettigheder som de fuldt gyldige medlemslande har .

  DETTE DER skulle vi istedet fokuserer alvorligt på – også for at finde ud af hvad de eventuelle konsekvenser bliver for os, vores samfund og lande og ikke mindst vores egne børn og børnebørn .

  At bruge krudt på en revisionist som Haast er tidsspilde .

  Ham og hans frembringelser tager diverse Jødiske organisationer sig af.

  Vores problem er den gradvise – startende allerede i 1967 – forvandling af Europa til Eurabia som foregår både gennem tilvandringer fra de arabisk/islamiske lande som gennem de foranstaltninger EU og The Mediterraniens Project i fællesskab trækker ned over Europas gamle lande .

 10. Der er forskel på at lade manden skrive hvad han vil, og på at støtte ham økonomisk!

 11. At fokusere på de nano-beløb der udbetales til Haast – og samtidig ignorerer de milliarder af kroner det koster os hver eneste år at forsøge at overtale diverse muslimer til en integration i DK som de hverken vil eller kan ifølge deres Koran er at skyde Gråspurve med kanoner !

  Haast betyder ikke en skid !

  Alligevel anvendes der tid på brok over disse peanuts han gafler sig .

  Godhedsindustriens forbrug af milliarder burde være oppe på tapetet i stedet for – præcist som de afsindige beløb vi er med til at føre ned i de bundløse huller der hedder Mellemøstens islamiske lande.

  Dette bringer tilsyneladende ikke folk pis i kog – men det gør Haast og hans sugerør.

  Vi kan lade være med at støtte ham yderligere ved ikke at købe hans skrifter .

  Men vi kan ikke undslå os for at blive vedvarende og yderligere kulturberiget af de FreeRiders fra Mellemøsten og andre isamiske lande, som vi samtidig kan erfare har enorme drænrør stukket ned i den Danske statskasse .

  Ikke eet kvæk om dette effektive lænsesystem !

 12. Vivi, du har fuldstændig ret mht. milliardtilskuddene til Hamas of Co. Men kunstfonden skal bare ikke slippe af krogen af den grund.

 13. Svar fra Kunstrådet:

  Kære Allan og Dolph ,

  Tak for brev om Kunstrådets arbejdslegat til Erik Haast. Kunstrådet og dets udvalg udpeges for en periode af 4 år, og det fungerende råd er tiltrådt 1.april 2007.

  Erik Haaest har i 2005 og 2006 modtaget arbejdslegater fra det foregående råds litteraturudvalg. I henhold til loven om Kunstrådet er rådets og dets udvalgs afgørelser om tildeling af støtte endelige og kan ikke efterfølgende ændres af andre instanser.

  Legaterne er uddelt af den såkaldte 10 mill. kr.s pulje som blev oprettet som en del af forlig om Biblioteksafgiften i 2003. Puljen blev forlænget i 2006 for perioden 2007-2010.

  Puljens formål er at fordele midler efter kvalitative kriterier til konkrete litterære projekter fra forfattere og oversættere. Puljen kan søges af alle modtagere af biblioteksafgift. Ansøgninger kan insendes en gang årligt (frist 15.august) til Kunstrådets Litteraturudvalg, som vurderer det konkrete projekt på baggrund af ansøgning, synopsis og tekstprøve for projektet samt dokumentation for modtagelse af biblioteksafgift. Udvalget tager således kun stilling til projektet, ikke til personens samlede virke og værker.

  Såfremt du/I ønsker at søge legat, henviser vi til ansøgningsskema og kriterier, som kan findes på http://www.kunst.dk

  Med venlig hilsen

  Marianne xxx
  Centerchef

Lukket for kommentarer.