Statsheroin

Holdningen til den såkaldte “statsheroin” – både blandt politikere og behandlere – er rykket markant de seneste år, og i dag står den samlede politiske opposition bag et forslag om at indføre heroin som behandling. Nøglen, der kan åbne for narkomanernes statsbetalte heroin, ligger lige nu hos Dansk Folkeparti.

JP

Ja, det måtte jo komme. Staten kan nu også snart levere gratis statsheroin til de danske velfærdsnarkomaner.

6 Replies to “Statsheroin”

 1. Heroin skulle efter narkomanernes egent udsagn være et rimeligt lækkert narkotikum; så hvis man snart kan få det kvit og frit på landets apoteker, er det måske noget man skulle prøve.

 2. Da jeg var indlagt fik jeg både morfin og ketogan, det var bare godt. Ingen bekymringer eller smerter, faktisk ligesom at være i den ultimative velfærdsstat. Jeg drev rundt på en lille lyserød sky og hver gang jeg fik et behov, hev jeg bare i en lille snor og straks kom en sød pige løbende for at hjælpe mig.

  Hvis vi får gratis uddelt heroin, vil jeg også overveje og ligge mig ned et eller andet sted og bare lade mig flyde rundt. Eller måske er løsningen at vi indlægger hele befolkningen ?

 3. Ja. Det åbner op for, at vi faktisk kan få opiumshuler i Danmark!

  Som apoteker kan man jo lave et loungeagtigt apotek, hvor man ligger på en blød chaise lounge imens en lille kinesisk kvinde kommer og tænder for ens opiumspibe. Nice.

 4. Det er ukyndigt at rakke ned på forslaget – det skal kun gælde ældre, uhelbredelige narkomaner. De vil undgå at dø, og de vil spare samfundet fra at skulle stjæle for 10-20.000 om dagen.

  Ingen fagfolk modsiger forslaget, der kommer ca. 15 år for sent af ren moralisme. Og så er ren heroin iøvrigt fulsætnidgt uskadeligt, man kan leve til man blir 95 på det.

 5. Vi rakker da ikke ned. Det er en fantastisk ide. Gratis alkohol til alle alkoholikere. Lad os dope hele befolkningen.

Lukket for kommentarer.