Støt Israel – køb israelsk

Støt Israel – køb israelsk
Af Søren Espersen

Offentliggjort 30.07.07 kl. 03:00

DER ER FOR tiden en række ”boykot Israel” kampagner i gang i Danmark. Kampagnerne er styret og finansieret af marxistiske bevægelser – i et skændigt samarbejde med arabiske terrororganisationer som Hamas og Hizbollah.

Som nyttige idioter lader bl.a. Folkekirkens Nødhjælp, Forbrugermagasinet Tænk samt forskellige socialdemokratiske fagbevægelser sig spænde for propaganda-vognene; ja, Folkekirkens Nødhjælp er endda så langt fremme i hadet til Israel, at man efterhånden selv fører an i kampagnerne mod den eneste demokratiske stat i Mellemøsten.

Giftige brochurer
Således udsender Folkekirkens Nødhjælp den ene giftige brochure efter den anden, og er i mange danskeres øjne efterhånden blevet så stort et problem for DANIDA, at vi i Dansk Folkeparti nu seriøst overvejer økonomisk at sætte hårdt mod hårdt i forhold til Folkekirkens Nødhjælp. For det kan da ikke være rigtigt, at danske borgere over skattebilletten skal medfinansiere anti-israelsk propaganda af en skuffe, der kun medfører én ting: støtte til Hamas og Hizbollah.

Propaganda virker
Desværre har den kontinuerlige propaganda mod Israel haft effekt.

Det oplever jeg gang på gang, når jeg er ude på gymnasier og andre læreanstalter, hvor den nye unge generation af danskere har fået et forkvaklet syn på Israel, manipuleret som de er af propagandisterne. Yderligere har boykot-kampagnerne haft succes.

Jeg mener derfor, det nu er på tide, at frihedselskende og demokratiske danske forbrugere indleder en modaktion i foragt for boykotten! Der er masser af dejlige israelske kvalitetsvarer at få inden for alle områder – eksempelvis guldmedalje-vindende topvine, frugt og grønt, skønhedsprodukter og High Tech. Kræv, at dine butikker begynder at sælge israelske varer eller køb dem på nettet. Og hvad med næste ferie i Israel?

Kort sagt: Køb israelsk!

JP via Veritas Universalis

Det er rart at høre noget fornuftigt komme ud af Søren Espersens mund.

Think Israel / The Israel Ministry of Tourism
Køb israelsk i Danmark her
Forbrugermagasinet Tænk og Aarstiderne bagtaler Israel
Aarstiderne boykotter Israel