Antirygeloven


(Nazi anti-rygning plakat fra 1941)

Rygere vil demonstrere mod antirygelov

Kollektiv rygning på Rådhuspladsen i København skal vise rygernes utilfredshed med antirygeloven, når den træder i kraft om to uger.

Læs mere på 180 grader

Den totalitære danske omsorgsstat har med gesundheitsführer Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen, afskaffet endnu en frihedsrettighed. Jeg foreslår at man tager protesten et skridt videre, og fortsætter med at ryge som før. Det eneste forsvar mod en totalitær stat er civil ulydighed.

Hitlers drøm virkelighed i Danmark

7 Replies to “Antirygeloven”

 1. Desværre ser det ud til at samtlige partier inklusiv DF har fascistiske tendenser og har ingen skam i livet når det gælder at blande sig ind i folks privatliv. Når de ægte fascster stiller op vil de få et rigtigt godt valg.

 2. Nu har rygerne jo gjort meget for at gøre sig selv upopulære.
  Personligt er jeg ved at være trært af fjolser, som tror at en tom cigaretpakker forsvinder magisk, så snart de har smidt den ind i min have. De samme fjolser tror at cigaretfiltre bliver usynlige så snart de har smidt dem på jorden.
  Resultatet er at gader og stræder flyder med ulækre skod. Selv en badestrand kan man ikke gå på uden at få skoder mellem tæerne.
  Så indtil rygerne viser at de magter at forvalte den frihed de har til at ryge, har jeg det fint med at samfundet regulere rygning.

 3. Asbjørn, du er en ønskeborger i ethvert totalitært samfund. Altid klar med undskyldninger hvorfor det er ok at diskriminere et mindretal. Når turen kommer til de fede, er du sikkert klar med argumenter om hvor irriterende det er at sidde ved siden af dem i biografen og at det derfor er ok at sende dem på tvangsafmagring på Anholt.

 4. Allan mener du virkelig at folk som tydeligvis ikke kan forvalte frihed uden at genere andre skal have frit løb?
  Fjolser som smider affald andre steder end på egen ejendom eller dertil indrettede steder er ikke bedre en graffitifjolserne.

 5. Asbørn, kom nu ind i kampen ! Så dum er du vel forhåbentlig ikke ? Vi kan da ikke lave begrænsninger i den almene frihed baseret på hvem der smider skodder på din grund.

 6. Nej Allan, jeg forsøger at forklare hvorfor rygerne kommer til at kæmpe denne kamp alene. Vi andre er trætte at stanken, skoder i haven, på gaden, på stranden osv. Mange rygere magter ikke engang at betjene askebæret i deres bil og smider skodder ud af vinduet. Set fra ikkerygerne, viser rygerne ingen hensyn. Derfor forstår vi heller ikke, hvorfor vi skal støtte dem i deres kamp for retten til, at forpeste luften for os.

Lukket for kommentarer.