På indkøb i velfærdsstaten

dsc00599.JPG
dsc00601.JPG

PS: Her skulle også have være et billede af ryggen på en flygtende service medarbejder, men mit kamera var var langsomt til at fange hende.

Dem der har boet, eller kommer ofte, i USA kender til det meget høje service niveau man får i butikker og på restauranter. Det står i skarp kontast til serviceniveauet i Danmark, hvor man skal være taknemmelig for lidt opmærksomhed.

Dovne og uopmærksomme mearbejdere der er kolde i røven overfor kunderne, er resultatet i samfund hvor det arbejdsgiverne bare skal være glade for at nogen gider arbejde for dem. Tårnhøje skatter og ekstravagante offentlige ydelser, gør det stort set ufarligt at blive fyret for uduelighed. Ca 900.000 arbejdsduelige danskere lever på nas og arbejdsmoralen er ødelagt for resten.

Ingen gider åbne flere kasser i supermarkedet, selvom køerne er 30 meter lange. Send alle efterlønsnasserne ud i selvforsørgelse, og lad os få noget service.

Hvor jeg dog savner USA.

3 Replies to “På indkøb i velfærdsstaten”

  1. Gennem længere tid har jeg fulgt det amerikanske prisniveau på Nikon produkter.
    Sammenligner man med det danske og lægger dansk moms oveni, så er der en tårnhøj prisforskel op til det danske prisniveau på de samme produkter.
    Det siger mig, at konkurrencen har dårlige kår i Danmark.

    falkeøje

  2. Den gennemsnitlige amerikanske arbejder har en købekraft der overgår danskerens med ca 50%. Danskerne er et folk af fattiglemmer i sammenligning pga statens størrelse. Den danske megastat æder alt af værdi.

  3. jeps konkurrencen er for svag hvor nemt er det f.eks. at undgå arla produkter når man handler mejerivarer, samt “købmænd” hvor nemt er det at undgå mastodunterne: Dansk Supermarked, Coop og Super Gross. samtidig må det siges her forventes der ikke drikkepenge af personalet

Lukket for kommentarer.