Syndebukken

syndebukken.jpg

Af et indslag i TV-Avisen kl. 21 søndag den 29. juli 2007 fremgik det fejlagtigt, at DRs udsendte medarbejder Jeppe Nybroe fulgte en konvoj med de sidste danske soldater ud af lejren i Irak. Men det var ikke tilfældet.

Konvojen var på det tidspunkt på vej ind i Irak fra Kuwait for at hente nogle af de sidste soldater. De medvirkende soldater i indslaget forlod et par dage senere Irak. Det burde have fremgået af indslaget.

Nyhedschef Ulrik Haagerup udtaler:
– Jeg ser meget alvorligt på sagen. Troværdighed er altafgørende for DR og det må ikke ske igen. Jeg har haft en samtale med Jeppe Nybroe og fortalt ham at DR har i sinde at give ham en skriftlig advarsel. Jeppe har på det seneste været meget hårdt presset og vi har derfor aftalt, at han holder pause som studievært, og tidligst er tilbage om tre måneder.

Mere løgn og propaganda hos LicensGestapo

LicensGestapo bruger standard metoden når en større organisation bliver afsløret i at være en løgner og en bedrager. Man placerer alt ansvar hos en enkelt person, og klipper forbindelsen. Enkel, effektiv og gennemtested fremgangsmåde. Den køber vi bare ikke mere. DR er et løgnagtigt propaganda organ, der siden 1925 har fyldt danskerne med misinformation og frihedsangst. DR bliver desværre aldrig lukket frivilligt af politikerne, for det er jo dem der bestemmer hvilke løgne de skal sende og hvor mange milliarder danskerne skal tvinges til betale for det. Den eneste vej frem er at afmelde sin licens og lade pengene tørre ud.

Køb din anti-DR t-shirt her
Luk din licengestapo konto her

One Reply to “Syndebukken”

  1. Hvis for mange framelder licens, kommer DR bare på finansloven og så der det dem som arbejder mest og har mindst tid til at se TV, der kommer til at betale. Det eneste positive ved licensskatten er at den ikke er indkomstafhængig. Jeg mener DR skal sælges, og frigøres af afhængiheden af folketingsflertallet.

Lukket for kommentarer.