Ritt Bjerregaard stjæler fra dig

dronningen_af_kbh_ritt.jpg

Ritt køber nye møbler for 850.000 kr

Overborgmesteren er træt af Kramers stil. Indretter sit kontor med specialdesignede møbler. Ud til højre med klassikerne, og ind med det minimalistiske look. Ritt Bjerregaard muger ud i sine kontorer og køber specialdesignede møbler for 850.000 kr.

BT

Skal vi ikke bare skære igennem alle de unødige omskrivninger af fakta, og sige tingene som de er. Ritt Bjerregaard stjæler fra dig. Hun smider dyre designermøbler ud, og bruger næsten en million skatteyderkroner på sin personlige forfængelighed. Sammen med den klamme Klaus, er hun igang med at pisse så mange millioner væk at man bliver helt dårlig.

Nogen burde undersøge de 2 svindlere til bunds.

2 Replies to “Ritt Bjerregaard stjæler fra dig”

  1. Man bliver jo helt trist til mode over at bo i en by med sådanne bykonger ved roret. Hvad er der nu galt med IKEA? eller de møbler, der var der i forvejen? Hvor skal mine skattepenge ødsles bort til disse nyanskaffelser og småprojekter (har endnu ikke glemt damens måtteindkøb, hvor hun belå Rådhuspladsen med måtter). København er en fin by, men fornuftig omgang med mine medborgers og mine penge kunne i hvert fald godt ønskes. Desværre er der mange mennesker, der simpelthen er for “dumme” til at gennemskue hendes tankespin, guld og grønne skove, løgne og vås. Vågn op! Jeg fik da helt kvamle nu af at tænke på det – hun og hendes lille lemming til Bondam gør mig syg…

  2. Jeg synes, det er godt at hun skifter kontoret ud med noget nyt. Hun signalerer at forbrug er godt og dermed sætter hun gang i den danske økonomi. Lad os håbe at andre følger hendes eksempel og bruger løs. Buy more and be happy!

Lukket for kommentarer.