Misundelsesskatten er upopulær

envy.jpg

Topskat er Danmarks mest upopulære skat

Topskatten er den skat, som danskerne helst vil sænke eller fjerne, viser ny meningsmåling. Næsten fire ud af ti danskere siger nej til den såkaldte misundelsesskat.

Der er ikke meget opbakning til topskatten blandt danskerne. Hvis folketinget skulle sænke eller afskaffe en skat, peger 36 pct. på topskatten, viser en undersøgelse, som Greens Analyseinstitut har foretaget for dagbladet Børsen. Dermed er næsten fire ud af ti danskere modstandere af topskatten, der af kritikere er blevet kaldt en “misundelsesskat”, der kun bidrager med småpenge i skatteprovenuet……

……Skatteminister Kristian Jensen (V) vil også gerne lette skattebyrden, men han er ikke meget for at tage afsked med grundprincippet i den progressive beskatning…..

180grader

Skatteminister Kristian Jensen er en ynkelig lille mandsling og en hån mod alle der har stemt borgerligt. Lad os få den lille gnom og hans misundelse sendt lang væk fra magtens korridorer. Kristian Jensen er en gemen lille tyv og jantelovs dværg – jeg får kvalme ved tanken om ham.

One Reply to “Misundelsesskatten er upopulær”

Lukket for kommentarer.