Infantilisme

voksne_babyer.jpg

Kunststyrelsen vil indføre statsstøttet pension til kunstnere.

Konklusionen fra et nyt notat fra Kunsstyrelsen er, at hvis kunstnere ikke selv kan finde ud af at spare op, så må staten spytte i kassen. Notatet indgår i forhandlingerne om finansloven for 2008.

180grader

Partiet for de voksne babyer (SF), har taget kampen op for at forlænge barndommen helt ned i graven. Infantilisten Holger K, mener sagtens vi har råd til at landets krukkede kunstbabyer kan amme ved statens bryst hele livet.

Infantilisme er et begreb, der dækker over flere forskellige fænomener med det fællestræk, at en person har en usædvanlig tilknytning til barndommen lang tid efter, denne formelt er ophørt. I en psykologisk-patologisk kontekst kan det betegne det fænomen, at en persons psyke ikke udvikler efter barndommen, men forbliver på eller vender tilbage til et barnligt stadium…..

….. mennesker som opnår lystfølelse ved at blive passet, puslet og behandlet som en baby og/eller opfører sig som en baby. Det kan være babyudstyret i sig selv – især bleer, men også sutter, sparkedragter, kravlegårde, gummibukser osv…

Wiki om infantilisme

Personligt er jeg helt ligeglad hvad der tænder disse mennesker. For min skyld kan de godt gå i ble hele livet, men jeg må altså insistere på at de køber deres sutteflasker selv.

One Reply to “Infantilisme”

  1. Hvad med at vi lader kunstnere blive inde i deres mor hele livet ? Sådan en flok amputerede og impotente parasitter kan ikke lave noget ordentlig kunst alligevel.

Lukket for kommentarer.