Fogh og Bendtsen skal ud

Fogh: Skattelettelser skal være i bunden

Skattelettelserne er på vej, men der bliver nok ikke rokket ved topskatten. Under Venstres sommertræf i Fredericia bebudede statsminister Anders Fogh Rassmussen (V) tidligere i dag, at man om nogle uger vil fremlægge en plan for skattelettelser, der tilgodeser de laveste indtægter.

180grader

De fleste borgerlige vælgere har nok haft den holdning at Fogh trods alt var bedre som statsminister end Thorning, og derfor har de stemt på deres traditionelle borgerlige partier. Nu skal det være slut. Socialdemokraten Fogh og skødehunden Bendtsen skal ud nu. Lad Thorning og Kjærsgård komme til magten og ødelægge Danmark, det er ikke bedre værd. Danskerne er flok slaver og velfærdsjunkier, og de fortjener deres skæbne.

Sådan deles regningen i samfundet